Liczba postów: 858
Liczba wątków: 0
Reputacja:
37
Ale ja Ci nie bronię wyrazić swojego zdania na ten temat i nawet nie mam zamiaru z tym polemizować. Masz pełne prawo uważać, że nie powinien tak robić.
Ale Ty na tej bazie zrobiłeś tyradę na temat jego kompetencji i jego przydatności dla nas w rundzie wiosennej sezonu, w którym biliśmy się o mistrza, sugerując wzięcie kogoś innego. Niels uznał jednak inaczej. I jak widać, miał rację po raz kolejny.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Odnośnie wkładu Nielsa / Sindre w mistrzostwo wiesz tyle samo co ja, czyli nic, bo nie bywasz w szatni, na treningach. Protestuję zwyczajnie przeciw robieniu z Lecha klubu mało poważnego, z czym ty z kolei najwidoczniej nie masz problemu.
Liczba postów: 526
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Tymczasem umyka nam najważniejszy aktualnie problem - sytuacja w centrum obrony. Milic nie podpisał, w internetach krążą coraz bardziej niepokojące sygnały o impasie w negocjacjach. Zgadzam się z tezą, że nie powinniśmy się bać takiego Aarhus - ale pod warunkiem, że będziemy mieli ogarnięte podstawowe kwestie - a taką jest przygotowanie linii obrony, która była najsłabszym elementem druzyny w ubiegłym sezonie. Jezeli przystąpimy - nawet nie do sezonu, a do przygotowań do sezonu - bez wzmocnionej defensywy, to ryzykujemy potężnie moim zdaniem. Wyobraźmy sobie jeszcze jakąś kontuzję w bloku defensywnym - i się zrobi śmiesznie...
Reputacja:
37
18-06-2026, 10:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2026, 10:59 przez Icek.)
Czyli nie znając gościa, nie będąc w szatni itd, stwierdziłeś, że będzie robił chujową robotę u nas w tym półroczu i dlatego trzeba wziąć kogoś innego? Ja po prostu uwierzyłem Nielsowi i wziąłem pod uwagę sytuację, w której byliśmy w zimie, że zostawienie go będzie najlepszym rozwiązaniem.
Nie mam problemu z bluzą Sindre, tak samo jak nie miałem problemu z wypowiedziami Palmy sprzed kilku tygodni, gdzie mówił, że chętnie skorzystałby z drugiej szansy w Szkocji i chętnie wróci. Chociaż Sindre zakładając bluzę wiedział, że w przyszłym sezonie tam będzie pracował , a Palma nie był pewien gry w Szkocji, wypowiadając się...
Zgodzę się z kolegą wyżej. Nasza obrona to będzie klucz do ewentualnego sukcesu w eliminacjach LM. I nie chodzi mi koniecznie tylko o kwestię składu, ale o naszą grę obronną jako drużyny. Co nie wyklucza tego, że ŚO jest wg mnie potrzebny koniecznie.
Reputacja:
37
Siedmiu piłkarzy rezerw opuszcza Lecha. Trzech to "starzy", ale w pozostałej czwórce mamy np. Wilaka. Wygląda na to, że chłopak nie był w stanie zrobić kroku do przodu przez te ostanie 2 (?) lata. Odchodzą też Tomaszewski, Ławrynowicz, ?Maksym Pietrzak oraz Warciarek.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Jak Palma się wypowiadał o powrocie do Celtiku to był zawodnikiem Celtiku. To było bardzo profesjonalne - zwłaszcza, że wcześniej deklarował gotowość do poświęceń, żeby zdobyć 10 Mistrzostwo dla klubu, do którego był wypożyczony.
Liczba postów: 894
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
18-06-2026, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2026, 12:17 przez rojber.)
@ Icek specjalnie dla Ciebie nie będę przeczesywać forum by Ci wkleić posty konsternacji po wywiadach Mrozka, aż tak mi nie zależy. Ty wiesz swoje, ja wiem swoje. Osobiście wolę podejście Kozubala i tyle. I ze swojej strony kończę temat bo totalnie zaśmiecany jest wątek.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Błędem jest przykładanie do pracowników klubu kibicowskiej miarki. Z resztą bycie zdeklarowanym kibicem drużyny w której się gra w niczym nie pomaga a nawet szkodzi patrz Skrzypczak. Nie ma chyba bardziej zaangażowanego kibicowsko piłkarza w tej drużynie a jeździ się po nim przeokrutnie.
Liczba postów: 54
Reputacja:
1
Nowy film transferowy na fanpagu Lecha. Zauważyłem w nim skrzydłowego Persa, ktoś kojarzy? Bo były jakiś czas temu takie wieści.