Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Jednak teraz jakby nie patrzeć mieliśmy po trzech. Ale zgadzam się jak wróci Ali i młody pokaże, że cały czas potrafi to mamy komplet.

Nie mam i się nie wypowiadam jak nie jestem czegoś pewien. A nie przychodzi ekspert i pitoli pitu pitu o naszych.

Odpowiedz
Irańczycy mogą w nim widzieć anioła, beneluks optymistycznie a Kupisz opinia z yt. Obyśmy się nie zachłysnęli tym wszystkim.
Opinie opiniami. Czasami się sprawdzają czasami nie. Nasz nowy piłkarz pokaże na boisku co potrafi.

Odpowiedz
(20-06-2026, 22:03)joseph napisał(a):
(20-06-2026, 21:31)Skorpion napisał(a): No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.
Na lewe jest Palma i Bengtsson, na prawe Walemark i nowy z Iranu. Ja tu nie widzę braku. Na żadnym ze skrzydeł. A przecież wróci w końcu Ali plus Lisman (ten pewnie wypo).

Problem w tym, że nowy z Iranu ma wiodącą nogę prawą i sam woli grać na lewej stronie. Szczegół, ale dość istotny w naszym modelu gry. Natomiast jest pracusiem w defensywie, co przy Pereirze jest kluczowe. Mimo wszystko jestem delikatnie sceptyczny co do celowości tego, ponoć drogiego ruchu. Chyba że szykuje się jakieś niespodziewane odejście

Odpowiedz
(20-06-2026, 22:44)Sultan napisał(a):
(20-06-2026, 22:03)joseph napisał(a):
(20-06-2026, 21:31)Skorpion napisał(a): No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.
Na lewe jest Palma i Bengtsson, na prawe Walemark i nowy z Iranu. Ja tu nie widzę braku. Na żadnym ze skrzydeł. A przecież wróci w końcu Ali plus Lisman (ten pewnie wypo).

Problem w tym, że nowy z Iranu ma wiodącą nogę prawą i sam woli grać na lewej stronie. Szczegół, ale dość istotny w naszym modelu gry. Natomiast jest pracusiem w defensywie, co przy Pereirze jest kluczowe. Mimo wszystko jestem delikatnie sceptyczny co do celowości tego, ponoć drogiego ruchu. Chyba że szykuje się jakieś niespodziewane odejście

No właśnie myślałem że jest lewonożny. Niby większość meczów grał na prawej, więc może z lewej też umie zrobić użytek. 

Myślę że to jakiś kompromis na który poszli biorąc go teraz. Dynamika, strzelanie karnych, możliwość gry również jako napastnik, gra w obronie. Zobaczymy.

Odpowiedz
Dokładnie tak - ofensywna uniwersalność, intensywność na plus na pewno.
No ale nie był to priorytet, byle to nie odbyło się kosztem ważniejszych ruchów. Tak czy inaczej mnie to przyjście umiarkowanie cieszy, ocena oczywiście w grudniu, ale też na koniec okna, w kontekście zaspokojenia lub nie pilniejszych potrzeb

Odpowiedz
Zobaczymy co pokaże. Jeśli się odnajdzie w ataku zamiast Agnero to trzeba i tak będzie kogoś na skrzydło ogarnąć. Może jakieś wypożyczenie.

Odpowiedz
Luis Palma będzie grał na 10, lewe skrzydło to Bengtsson i Håkans, prawe Wålemark, Sayyadmanesh. Oby wszyscy zdrowi.

Odpowiedz
(20-06-2026, 23:22)Skorpion napisał(a): Zobaczymy co pokaże. Jeśli się odnajdzie w ataku zamiast Agnero to trzeba i tak będzie kogoś na skrzydło ogarnąć. Może jakieś wypożyczenie.
Ale przecież Agnero nie odejdzie, dadza mu szansę - tak zapowiadają.. Nikogo nie będzie trzeba ogarniać. 
(Wczoraj, 00:27)Róża napisał(a): Luis Palma będzie grał na 10, lewe skrzydło to Bengtsson i Håkans, prawe Wålemark, Sayyadmanesh. Oby wszyscy zdrowi.
No własnie zapomiałem jeszcze o Hakansie.  No to skrzydłowych mamy milion pięćset, siedemset.

Odpowiedz
(20-06-2026, 21:37)Antonio napisał(a): No dobra ale mamy opinie Irańczyków którzy go śledzili zapewne, mamy opinie gości od lig beneluksu które są optymistyczne i opinię Tomasza Kupisza który odpalił transfermarkt i youtube.

Już skończmy z tą retoryką obłożonej twierdzy, bo na tt to faktycznie wstyd i obora wyszła w sprawie Kupisz.

Co do samego Kupisza, to tak jak kilkoro z nas tutaj stwierdziło - to typ, którego słuchając na Meczykach wiesz, że wie co mówi. Kibic Jagi, do Lecha przychylny. Ma prawo do swojego zdania, co więcej nie buduje go na bazie tm i yt jak tutaj niektórzy twierdzą. Ogląda materiały na wyscoucie, jak sam powiedział, obejrzał zagrania AS z 18 meczów czyli wie o niebo więcej na temat Irańczyka niż my, z nielicznych hajlajtów na yt. Ma prawo do opinii jak każdy, a my powinniśmy mieć wystarczająco ogarnięcia, żeby nie robić trzody na tt, bo widzi nasz transfer w mniej jasnych barwach niż my. Od takich zachowań są aktualnie widzewiacy.

Odpowiedz
(Wczoraj, 01:03)joseph napisał(a):
(20-06-2026, 23:22)Skorpion napisał(a): Zobaczymy co pokaże. Jeśli się odnajdzie w ataku zamiast Agnero to trzeba i tak będzie kogoś na skrzydło ogarnąć. Może jakieś wypożyczenie.
Ale przecież Agnero nie odejdzie, dadza mu szansę - tak zapowiadają.. Nikogo nie będzie trzeba ogarniać. 
(Wczoraj, 00:27)Róża napisał(a): Luis Palma będzie grał na 10, lewe skrzydło to Bengtsson i Håkans, prawe Wålemark, Sayyadmanesh. Oby wszyscy zdrowi.
No własnie zapomiałem jeszcze o Hakansie.  No to skrzydłowych mamy milion pięćset, siedemset.

A z młodzieży Lisman i Gmur w kolejce.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, Bennett, człowiek pająk, Moko, Sultan, 18 gości