Wczoraj, 09:26
Ja tylko mówię, że jak go sprawdzą i na napadzie będzie mu dobrze szło to też dałbym mu szansę.
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
(20-06-2026, 22:44)Sultan napisał(a):(20-06-2026, 22:03)joseph napisał(a):(20-06-2026, 21:31)Skorpion napisał(a): No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.Na lewe jest Palma i Bengtsson, na prawe Walemark i nowy z Iranu. Ja tu nie widzę braku. Na żadnym ze skrzydeł. A przecież wróci w końcu Ali plus Lisman (ten pewnie wypo).
Problem w tym, że nowy z Iranu ma wiodącą nogę prawą i sam woli grać na lewej stronie. Szczegół, ale dość istotny w naszym modelu gry. Natomiast jest pracusiem w defensywie, co przy Pereirze jest kluczowe. Mimo wszystko jestem delikatnie sceptyczny co do celowości tego, ponoć drogiego ruchu. Chyba że szykuje się jakieś niespodziewane odejście
(20-06-2026, 22:03)joseph napisał(a):(20-06-2026, 21:31)Skorpion napisał(a): No właśnie brakuje jak dla mnie jeszcze jednego na prawe skrzydło.Na lewe jest Palma i Bengtsson, na prawe Walemark i nowy z Iranu. Ja tu nie widzę braku. Na żadnym ze skrzydeł. A przecież wróci w końcu Ali plus Lisman (ten pewnie wypo).
(Wczoraj, 13:09)Skorpion napisał(a): Skrzydła, skrzydłami ale jutro startują przygotowania a stoperzy nadal nie ogarnięci.
Aarhus