Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Czas leci a nowego stopera jak nie było widać tak dalej go nie ma.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Co nie znaczy, że nie będzie.

Odpowiedz
Nie pamiętam kiedy ostatnio nasi działali tak szybko. Od meczu z Wisłą Płock mija dziś równo miesiąc. Dodatkowo trwa mundial.

Kupiony Lis, kupiony Sayyadmanesh, wykupiony Palma. Pokażcie mi inny klub Ekstraklasy (a każdy z nich ma gorszą kadrę od nas), który zdziałał na dzień 23 czerwca więcej.

Sprzedane 15k karnetów.

Jesteście w gorącej wodzie kąpani, to nie są proste tematy, mówimy o milionach euro, długich negocjacjach, konkurencji o piłkarzy ze strony innych klubów, dogadaniu kwestii kontraktowych - naprawdę sądzicie, że to są proste tematy i że stoper nie jest jeszcze dopięty, bo Klimczak z Rutkowskim grają w bierki w gabinecie?

Szczerze mówiąc gdybym był w zarządzie / w administracji klubu i czytał, że po tym wszystkim, co już udało się zrobić, jakieś niezadowolenie i krytykę "bo nie ma stopera", to szlag by mnie trafił.

Dajcie im pracować, mam przekonanie, że stoper będzie najpóźniej do końca miesiąca.

Odpowiedz
Nie wiedziałem że komentarze na forum nie dają im pracować. Wiesz że do końca czerwca będzie stoper?

Co do terminów zatrudniania nowych zawodników to nie jest tak ze zaczęli szukać ich teraz. Czasem po prostu komunikacja w tym klubie jest tak mizerna że człowiek nie wie co myśleć.

Odpowiedz
Zresztą w tym okienku wyjątkowo komentarze są dość powściągliwe, nie ma radykalnych jak bywało we wcześniejszych, bo i poczynili już jakieś konkretne ruchy, co - przypominam - delikatnie pisząc nie jest u nich normą. Wiara generalnie chwali pierwsze transfery do klubu za jakość i szybkość sprowadzenia, za wykupienie Palmy.
A czy środkowy obrońca przyjdzie do końca czerwca, przekonamy się. Musiałby, bo defensywa musi się zgrać, a już niebawem sparingi i warto byłoby już coś wypracować w fazie bronienia. A była to nasza największa bolączka w minionym sezonie, dlatego tak ważny jest czas w przypadku tego jednego oczekiwanego transferu.
Ale widać - nowy na forum, to nie wie jakie tu potrafi być piekło i konstruktywna krytyka jak gabinety mijają się z refleksem na rynku transferowym. Smile

Odpowiedz
Generalnie w sprawach transferowych nigdy nie było żadnej komunikacji. Gościa z lunetą możemy zobaczyć na Facebooku w każdej chwili.

Odpowiedz
(Wczoraj, 10:37)Zabal napisał(a): Nie wiedziałem że komentarze na forum nie dają im pracować. Wiesz że do końca czerwca będzie stoper?

Co do terminów zatrudniania nowych zawodników to nie jest tak ze zaczęli szukać ich teraz. Czasem po prostu komunikacja w tym klubie jest tak mizerna że człowiek nie wie co myśleć.

No tak, ale jak posługiwałem się informacjami z wywiadów i spotkań z dziennikarzami  R - K - Rz po sezonie to od razu odezwałi się forumowicze z dobrymi radami na temat ich wiarygodności. Tak źle i tak niedobrze.

Odpowiedz
(Wczoraj, 11:42)Antonio napisał(a): Generalnie w sprawach transferowych nigdy nie było żadnej komunikacji. Gościa z lunetą możemy zobaczyć na Facebooku w każdej chwili.

Dokładnie. Nie wiem o jakiej komunikacji my piszemy, skoro o większości transferów dowiadujemy się z  sms'ow dzień przed testami medycznymi. I oby to się nie zmieniło nigdy. 

Biorąc faceta za setki tysięcy czy nawet miliony eur, gdzie jego pensja w ciągu kilku lat kontraktu to drugie tyle albo i więcej, nikt poważnie podchodzący do tematu nie będzie robił z punktu "koniec czerwca" oczka uwagi ani żadnego priorytetu.

Odpowiedz
Weszło mówi że Terry Yegbe jest na naszym celowniku. To 25-letni środkowy obrońca, reprezentant Ghany. Lewonożny, rosły stoper ma na koncie dwa występy w drużynie narodowej. Ostatni – w maju, gdy rozstrzygała się kwestia zamknięcia kadry na mundial (nie był jednak w szerokim gronie powołanych, zagrał na lewej obronie). Terry Yegbe rozwinął karierę w Finlandii, skąd trafił do Elfsborga. Szwedzi sprzedali go za 2,6 miliona do francuskiego FC Metz. To zespół, który spadł z Ligue 1, co sprawia, że Yegbe stał się dostępny na rynku.

Odpowiedz
EDIT: Dubel postu wyżej Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Stanlej, 11 gości