Liczba postów: 337
Liczba wątków: 4
Reputacja:
5
Wczoraj, 15:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 15:22 przez m94g.)
Czas leci a nowego stopera jak nie było widać tak dalej go nie ma.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 1,039
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Co nie znaczy, że nie będzie.
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
Dzisiaj, 09:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj, 09:59 przez dst95.)
Nie pamiętam kiedy ostatnio nasi działali tak szybko. Od meczu z Wisłą Płock mija dziś równo miesiąc. Dodatkowo trwa mundial.
Kupiony Lis, kupiony Sayyadmanesh, wykupiony Palma. Pokażcie mi inny klub Ekstraklasy (a każdy z nich ma gorszą kadrę od nas), który zdziałał na dzień 23 czerwca więcej.
Sprzedane 15k karnetów.
Jesteście w gorącej wodzie kąpani, to nie są proste tematy, mówimy o milionach euro, długich negocjacjach, konkurencji o piłkarzy ze strony innych klubów, dogadaniu kwestii kontraktowych - naprawdę sądzicie, że to są proste tematy i że stoper nie jest jeszcze dopięty, bo Klimczak z Rutkowskim grają w bierki w gabinecie?
Szczerze mówiąc gdybym był w zarządzie / w administracji klubu i czytał, że po tym wszystkim, co już udało się zrobić, jakieś niezadowolenie i krytykę "bo nie ma stopera", to szlag by mnie trafił.
Dajcie im pracować, mam przekonanie, że stoper będzie najpóźniej do końca miesiąca.
Liczba postów: 326
Reputacja:
12
Nie wiedziałem że komentarze na forum nie dają im pracować. Wiesz że do końca czerwca będzie stoper?
Co do terminów zatrudniania nowych zawodników to nie jest tak ze zaczęli szukać ich teraz. Czasem po prostu komunikacja w tym klubie jest tak mizerna że człowiek nie wie co myśleć.
Liczba postów: 764
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Generalnie w sprawach transferowych nigdy nie było żadnej komunikacji. Gościa z lunetą możemy zobaczyć na Facebooku w każdej chwili.
Liczba postów: 326
Reputacja:
12
Weszło mówi że Terry Yegbe jest na naszym celowniku. To 25-letni środkowy obrońca, reprezentant Ghany. Lewonożny, rosły stoper ma na koncie dwa występy w drużynie narodowej. Ostatni – w maju, gdy rozstrzygała się kwestia zamknięcia kadry na mundial (nie był jednak w szerokim gronie powołanych, zagrał na lewej obronie). Terry Yegbe rozwinął karierę w Finlandii, skąd trafił do Elfsborga. Szwedzi sprzedali go za 2,6 miliona do francuskiego FC Metz. To zespół, który spadł z Ligue 1, co sprawia, że Yegbe stał się dostępny na rynku.