Liczba postów: 129
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Sory moja wina, dajmy mu kontrakt na ile chce i za ile chce, no i oczywiście nie zapomnijmy dać mu czas do końca okienka transferowego, żeby miał szansę znaleźć sobie coś lepszego.
PS 1.
Szacunek powinien działać w obie strony, a w takim zwodzeniu klubu i przedłużaniu, to Ja szacunku ze strony Milicia nie widzę.
PS 2.
Zabal +1
Już się bałem, że to za trudne.
Liczba postów: 1,558
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Dobieraj słowa stosownie do przekazu. Mi tu "nara" kompletnie nie pasuje i tylko do tego się odniosłem. Nie piszę, że musimy przychylić Miliciowi nieba na jego warunkach. Jak się nie dogadają, wiadomo że koniec. Smutny koniec, bo jednak taki piłkarz zasługuje na skandowanie swego nazwiska na odchodne. I nie w formie jak po mistrzostwie na stadionie, kiedy każdy usłyszał swoje nazwisko z trybun. Tylko w sposób wyjątkowy, w formie pożegnania i podziękowania za zostawione przy Bułgarski zdrowie.
Liczba postów: 764
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Jak chcesz pożegnać piłkarza który decyzję o odejściu podejmuje w przerwie między sezonami?
Liczba postów: 129
Reputacja:
2
Ale jak to sobie wyobrażasz, zawsze możesz pojechać na ławicę z orkiestrą strażacką i niech JJ da mu jeszcze klucze do miasta.
Widzisz, gdyby się umiał określić przed końcem sezonu zamiast zwodzić klub (jeżeli prawdą jest oczywiście, że umowę ma na stole ok kilku miesięcy) można by go było pożegnać podczas meczu z Płockiem, a tak odejdzie za co najwyżej z podziękowaniami i laurką na klubowej stronie. I czyja to jest wina klubu?
Liczba postów: 326
Reputacja:
12
Klub moim zdaniem zachował się spoko - Milica też trzeba rozumieć że może być na horyzoncie kontakt życia na koniec kariery. Myślę że my tu więcej piany bijemy niż pomiędzy zainteresowanymi stronami. Nie pierwszy i nie ostatni który odszedł bez skandowania.
Liczba postów: 861
Reputacja:
37
Skąd w ogóle info, że Milić ma zakaz?
Liczba postów: 901
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
To nie jest wiedza tajemna, praktycznie w każdym artykule dotyczącym Milica jest zawarta informacja, że nie rozpoczął przygotowań do nowego sezonu z Lechem.
Liczba postów: 1,915
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez Mosina.)
tak na koniec to my nie wiemy na czym stoimy (ze stoperem) więc może "nara" jest mocne, ale w sumie to trochę "nara" Milic mówi Lechowi. jakby chciał być 100% fair do nas, to by zapowiedział że szuka klubu i chce odejść - wtedy to można ogłosić i wymyślij nutę do śpiewania z jego nazwiskiem podczas meczu z Wisłą P.
Niezmiennie lubię to ze sloganu z Monachium o (nie)wyższości nad klubem i się tego trzymam.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Harley.
Powód edycji: Dopisek
)
Klub ogłosił, że mecz o Superpuchar Polski zostanie rozegrany przy Bułgarskiej 16-ego lipca.
Początkowo było info o początku spotkania o godzinie 20:30, później zmieniono ją na 20:45.
Teraz info nt. godziny zostało usunięte i nie ma na razie żadnej informacji o godzinie.