Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Bartłomiej Barański spędzi najbliższy sezon w Odrze Opole.

Odpowiedz
Tutaj opinia randomowego kibica na temat naszego nowego Irańczyka Smile

https://youtu.be/6NnCt9wiMPk?t=186

Ale co do rozpoznawalności Gholizadeha to szok. "Bardzo nam go brakuje, nie wiem jak się nazywa"Big Grin

Odpowiedz
Niesamowita sprawa z Lismanem. I to po tak długotrwałej kontuzji...

Odpowiedz
Czyli pierwszy haczyk @Zabal, wart 2 miliony euro.

Odpowiedz
Te 2 miliony to w idealnym momencie wpadają, jedziemy po kota na 6-tkę panowie.

A, i faktycznie fajny tekst Janczyka o Yegbe, ciekawy, dający nadzieję, że to faktycznie będzie solidny zawodnik. Widać że teraz Janczyk jest tym z bardzo nielicznych, którym klub poprzez skauting coś popuszcza pary. Często powtarza opinie ludzi z tego działu. To ciekawe bo przynajmniej daje pogląd dlaczego takiego zawodnika wybrali a nie innego.

Ja mam w ogóle czutkę, że w tym sezonie Agnero +10 bramek.

Odpowiedz
No i git obrona zabezpieczona. Człowieka nie ma cały dzień a tu 5 stron Big Grin Bez Lismana (majstersztyk transfer) według mnie potrzebny jeszcze jeden skrzydłowy.

Odpowiedz
Szkoda Lismana, uważam, że miał całkiem niezły potencjał, musiał tylko trochę okrzepnąć i przestawić się z juniorskiego grania, które zbyt często prezentował. No i druga szkoda, że robi sobie krzywdę odchodząc za granicę, nie jest na to gotowy, no ale jego decyzja, jeśli kwota jest prawdą to należy sobie powiedzieć, że trudno i szykować innych wychowanków

Odpowiedz
No to teraz pytanie co z .. Miliciem ??

Odpowiedz
Z Miliciem koniec.

Odpowiedz
jakoś nie chce mi się wierzyć w ten 2 mln za Lismana. Poczekamy - zobaczymy.

Odnośnie "szkoda", to nie wiem, to tylko pokazuje, jaki potencjał i już umiejętności obecnie musi mieć u nas młody zawodnik, żeby mieć szansę na grę i konkurowanie z Palmą czy Bentsgssonem. Dużo się jednak zmieniło, to chyba najlepszy dowód. A Kornel miał spore ograniczenia i ktoś musiał stwierdzić, że będzie się bardziej marnował, pozostając tutaj.

Ale zobaczymy czy to prawda

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: SpokoLoko, 9 gości