Liczba postów: 2,415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Szkoda bo widziałem w nim potencjał i wycieczkę za grube miliony za parę lat. A tak ktoś kupił potencjał. Inna sprawa, że jednak jakąś renomę ma nasz klub skoro ktoś wyciąga chłopaka który nic nie grał ostatnio.
I teraz pytanie miało odejść maks 2 wychowanków. A tu taka niespodzianka.
Z Milicem to prawda?
Liczba postów: 794
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Tak naprawdę to teraz kozaka na szóstkę, resztę zatrzymać i wszystko w rękach Nielsa. Jak ktoś z młodziaków odejdzie to zastępstwo za niego. Przy ewentualnym awansie do LM/LE to jakiś premium skrzydłowy na wypo.
Liczba postów: 394
Liczba wątków: 0
Reputacja:
14
Ten transfer premium to może być na spokojnie pod koniec okienka jak Premium nie będzie miał ofert z silniejszych lig/klubów.
Liczba postów: 2,415
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Będzie i znając życie pójdziemy grubo.
Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez dst95.)
Panowie… błagam Was. Macie na maksa taki bias, że to nasz chłopak, stąd i w ogóle.
Dla mnie to był niestety, ale… drewniak, przepraszam. Nie chcę chłopaka obrażać, nic do niego nie mam, ale moim zdaniem on nie miał żadnego wielkiego potencjału. Słabo kiwał, nie był szczególnie szybki, wysoki (1,86m) i mało zwrotny, ja dosłownie nigdy na nic nie liczyłem jak wchodził.
Do tego jakoś jego charakter mi nie pasuje, nie pokazał jeszcze zupełnie nic, a już trochę gwiazdorzy na instagramie.
Jeśli 2 miliony EUR są prawdą – zmusić ich do podpisu kwitów, wysłać dobre whisky i rogale świętomarcińskie z certyfikatem.
To jest połowa kwoty wydanej na… Luisa Palmę, 26-latka, a nie emeryta, który potrafi sam wygrywać mecze czy to w E-klapie, czy w Europie. Ten ruch to jest majstersztyk. To nigdy nie był poziom Lecha Poznań, nawet ławki. Zgadzam się w 100% z najlepszym ekspertem od Ekstraklasy, Mateuszem Rokuszewskim, że tu bardziej pachniało wypożyczeniem do czołówki 1. ligi.
Lisman za 2-3 sezony wraca do Wisły Płock / Piasta Gliwice. Oczywiście życzę mu, aby się udało, bo nie mam powodu życzyć chłopakowi źle, ale ma potencjał znacznie mniejszy niż Marchwiński, a widać, jak ta kariera się rozwinęła (choć tu oczywiście kontuzje namieszały.
Liczba postów: 1,568
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
U Marchwińskiego i Szymczaka namieszały najbardziej słabe umiejętności piłkarskie. Jak ktoś się zna trochę na piłce, widział to od początku. Ja się nie znam, a i tak widziałem. To są piłkarze na max GKS Katowice. Ten pierwszoligowy oczywiście.