Liczba postów: 239
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Za darmo uczciwa cena. Ja bym spróbował. Ryzyko zerowe, a nuż Zimny go odbuduje. Plus w Legie z bodiczka. No niemal win-win
Liczba postów: 934
Liczba wątków: 0
Reputacja:
38
26-06-2026, 10:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2026, 10:01 przez Icek.)
Tylko że ten Urbański to on chyba za bardzo biegać nie umie. Dobrze mi się wydaje? Przehajpowany grajek z fajną techniką, ale raczej do podwórkowego grania. Raczej nie jest przypadkiem, że został odpalony przez Monzę, gdzie praktycznie nie wąchał trawy. Ciągle się zwraca uwagę na intensywność przy naszych kolejnych transferach. Nie wiem, co on by miał u nas robić.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Takie to czasy nastały, że obecnie z Legii to chyba żadnego zawodnika bym nie widział u nas.
Liczba postów: 172
Reputacja:
5
@skorpion w 2019 też ojciec wbił go na listę Guardian top 60 piłkarskich talentów świata rocznik 2002?
Zluzuj chłopie gacie z tym ciśnięciem po nim.
Liczba postów: 397
Reputacja:
15
Zastanawiający ruch - gdyby się udało gościa porządnie uformować to dlaczego nie? Dla mnie musiałby być lepszy od naszych 21 latków z akademii a chyba takich jednak nie mamy. Pytanie na jaką pozycję i czy nie taka typowa zapchaj dziura. Wyraz twarzy jednak taki jakby ciągle był najarany. Jeżeli zgodziłby się na rolę zmiennika to takiego gościa z takim jednak doświadczeniem to ciężko szukać.
Papszun lubi rzeźników więc Urbański od początku nie pasował do jego stylu.
Liczba postów: 2,214
Liczba wątków: 17
Reputacja:
94
pytanie tylko ile kolo chce / musi zarabiać...