26-06-2026, 13:41
Coś mnie ominęło? Jak dotąd Kozubal był jednym z tych wychowanków, który raczej nie miał ciśnienia by odchodzić. Jakieś wypowiedzi Antoniego, że chce już odejść?
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
(26-06-2026, 13:41)strzelisty jupiter napisał(a): Coś mnie ominęło? Jak dotąd Kozubal był jednym z tych wychowanków, który raczej nie miał ciśnienia by odchodzić. Jakieś wypowiedzi Antoniego, że chce już odejść?
(26-06-2026, 13:13)dst95 napisał(a): Wydaliśmy bardzo dużo kasy, ściągnęliśmy jakościowych piłkarzy, ale wszystko w zasadzie 1:1, nie ma jakiegoś istotnego zwiększenia głębi składu na poszczególnych pozycjach (a w zasadzie jest zmniejszenie głębi - byli Ali, Palma, Ishmaeel, Bengtsson, Walemark, Lisman a są Ali, Palma, Sayyadmanesh, Walemark, Bengtsson, tak więc bilans -1).
Uważam, że to za mało i że drużyna nie została istotnie wzmocniona w takim wypadku.
to co jest na teraz w porównaniu z poprzednimi latami wydaje się dużym krokiem i zaskoczeniem więc.... przypomnę, że okienko oficjalnie się nie otworzyło
lodu na głowę zwłaszcza przy tych upałach i spokojnie czekamy na rozwój wydarzeń dalej... ale naprawdę mam wrażenie, że Klimczaka zamkneli w klubowym kantorku i wydają jego bejmy