Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie wiem dokąd zmierza dokładnie piłka nożna, ale jeśli my w ogóle się zastanawiamy czy powinien być karny dla Korony czy nie, to wiem jedno - to idzie w bardzo złą stronę.
Mrozek zdemolował piłkarza Korony, koniec, kropka. Ładuje się w niego kolanem, girą, a na końcu całym ciałem. Nie wiem co więcej się musi stać, żeby karny był klarowny. To czy piłkarz Korony patrzy na piłkę czy na źdźbła trawy, czy myśli o piłce, czy o jakiejś dupie, którą po meczu wyrucha, to nie ma najmniejszego znaczenia.
Więc albo sędzia nam pomógł decyzją, albo tam wcześniej był spalony (takie opinie też gdzieś już przeczytałem).
Liczba postów: 170
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Wcześniej był ewidentny karny dla nas za faul na Wålemarku. Nieodgwizdany.
Liczba postów: 88
Reputacja:
3
06-04-2025, 21:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2025, 21:28 przez uncoolben.)
Wracając do innych części meczu - Jagiełło przyzwoicie na ósemce. Parę razy fajnie przetransferował piłkę między strefami, napędzając akcje. Oc poczatku wydawało mi się, że forsowanie go jako dziesiątki (czy skrzydłowego...) to niefortunna idea. Żegnałem już go, ale moim zdaniem - jednak do konkurencji z Kozubalem, "jeździć, obserwować". On zresztą większość meczów w karierze grał na pozycji 8.
I koniec z prawymi obrońcami na lewej stronie, tam musi grać lewonożny zawodnik, mamy ich kilku.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
Fakt. Jagiello zagrał chyba najlepszy mecz u nas. A ten Gonzales to on w ogóle u nas jest? Czy jest tak słaby zeby w którymś meczu wejść na 30 min chociaż
Reputacja:
3
Przepalone pół miliona euro. Aż nie chce się wierzyć, że to piszę, ale chyba więcej sensu miałoby pozostawienie Szymczaka.
Liczba postów: 15
Reputacja:
1
Dawno nie widziałem na stadionie czegoś tak fatalnego jak nowa grafika na telebimach.
Jak można dać białe cyfry zegara na błękitnym tle, dramat. Oby jak najszybciej coś z tym zrobili.
Liczba postów: 471
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ok jak zdobędzie mistrza. To przeproszę Pana trenera. Uznam, że się myliłem i się nie znam. Ale jak na razie przejebał nam mistrza i PP. A to jak widać trzeba tu przypominać że to jest Lech a nie jakaś Stal. Tu sukces jest obowiązkiem a nie miłym dodatkiem. Tyle się pisze o minimalizmie tutaj. A tutaj nawet sami nie wymagamy ot no może za rok się uda albo i nie a potem i tam kontrakt wygasa to sobie pójdzie gdzieś tam.
Nikt w tej lidze nie będzie czekał na to, aż nam zacznie żreć. Ale nie najgorsze, że obrażam trenera. To jest największy problem Lecha i forum. A potem zdziwienie i płacz, że nawet nie ma jak zrobić bojkotu bo wszyscy mają to w dupie.
I nie kupuję tłumaczenie łee bo trener nic nie wiedział. Tak? nie wiedział dlaczego jego zawodnicy są pod formą nie starał się szukać rozwiązania problemu? Ot gra chujowo ale widocznie tak być musi. No to super. Byle tak dalej.
Dla mnie ta sytuacja trochę pachnie fakiem bo nie wierzę w to, że taki Muraś nagle dojeżdża Kozubala bo coś mu się odkleiło. Ale to moja opinia.
Reputacja:
3
Skorpion - zgodzę się z tobą, jeżeli Niels przyłożył rękę do transferów przed sezonem - i do jego konta mozna by było dopisać Loncara, Hoffmana i Fiabemę. To był sezon porządnego wietrzenia szatni - odeszło kilku kluczowych zawodników - i kilku ancymonków blokujących swymi pensjami zakup nowych piłkarzy. Ja dalej uważam, że nie mieliśmy od początku składu na 100% MP, a wyniki jesienią były ponad stan - dzieki Nielsowi właśnie. Moglibyśmy porozmawiać o Lechu jako faworycie do majstra jeżeliby bya większa skuteczność transferowa przed sezonem i przyszło więcej Walemarków i Douglasów, a zimą udałoby się zakontraktować kogoś typu Heggeboe. A do składu dorzucono cztery manekiny. Znowu. I nawet Jagiełły w to nie wliczam.
Też nie wierzę w jakieś mityczne kwasy.