Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(27-06-2026, 12:10)strzelisty jupiter napisał(a): Idealnie byłoby wypożyczyć szóstkę i po sezonie casus Palmy za grube bejmy.

Si, ciekawe czy jest ktoś na horyzoncie. Jakiś kozak z wyższej półki do wykupienia.

Odpowiedz
Cały czas liczę na zdrowego Modzia.

Odpowiedz
Oksymoron.

Odpowiedz
Ten bonusik to będzie pewnie na pozycję na którą mamy komplet. Ja bym stawiał, że ten premium to może być Kownaś albo Pululu jak ich nikt nie sprowadzi do czasu aż będziemy mieli pewną LE.

Odpowiedz
(27-06-2026, 14:56)Antonio napisał(a): Ten bonusik to będzie pewnie na pozycję na którą mamy komplet. Ja bym stawiał, że ten premium to może być Kownaś albo Pululu jak ich nikt nie sprowadzi do czasu aż będziemy mieli pewną LE.

Pewną LE możemy mieć najwcześniej 12 sierpnia po meczu rewanżowym 3 rundy eliminacji LM, ewentualnie tydzień wcześniej 5 sierpnia gdybyśmy wpuścili komuś wpierdol 3-0 w pierwszym meczu. Naprawdę nie sądzę, że taki Pululu będzie wolnym strzelcem do 5 sierpnia. Nie sądzę aby jakikolwiek poważny piłkarz był bez kontraktu 5 sierpnia.

Odpowiedz
Włodar powiedział, że w Poznaniu mówią że Heidenheim krzyczy za Dorscha 6-7m EUR na ten moment, więc nie ma tematu raczej.

Odpowiedz
(27-06-2026, 14:51)strzelisty jupiter napisał(a): Oksymoron.

Powinieneś wiedzieć, co jest w życiu pewne.

Odpowiedz
Lisman oficjalnie w Venezii FC
2,5 mln euro + bonusy

Odpowiedz
Szczerze to w to nie wierzyłem. Majstersztyk!

Odpowiedz
(27-06-2026, 19:58)Róża napisał(a):
(27-06-2026, 14:51)strzelisty jupiter napisał(a): Oksymoron.

Powinieneś wiedzieć, co jest w życiu pewne.

Nie musi być pewne żeby odstraszało. Wystarczy prawdopodobieństwo. Jest więc duże prawdopodobieństwo, że skończyłoby się jak w przypadku Charpentiera w Cracovii, który zresztą swego czasu był u nas na tapecie i byli zwolennicy na tym forum.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości