Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ale rozkmina. Każdy gdzieś się urodził ale największy krok zrobił u Nas.

Odpowiedz
Ja tam w dupie mam gdzie się urodził i komu kibicuje. Z punktu widzenia ważna jest pewna historia jaką oni piszą. Mają dawać pozytywny przykład, może do kogoś trafi.

Odpowiedz
Z drugiej strony jaki pozytywny przykład. Pytanie czy nasi wychowankowie robią wielkie kariery na zachodzie. Moim zdaniem teraz jest taki czas, że lepiej by Kozubal czy Gurgul zostali w Kolejorzu i trafili ze swoim klubem do Ligi Mistrzów.
Lepszy jest jakiś przykładowy Augsburg zamiast pozostania w Lechu? Wątpię.

Odpowiedz
Dobrze kojarzę, że ktoś coś mówił o asystencie możliwym we wtorek? Trochę pomijany wątek, a dla mnie to takie samo must have jak klasowa szóstka.

Odpowiedz
(28-06-2026, 23:17)strzelisty jupiter napisał(a): Z drugiej strony jaki pozytywny przykład. Pytanie czy nasi wychowankowie robią wielkie kariery na zachodzie. Moim zdaniem teraz jest taki czas, że lepiej by Kozubal czy Gurgul zostali w Kolejorzu i trafili ze swoim klubem do Ligi Mistrzów.
Lepszy jest jakiś przykładowy Augsburg zamiast pozostania w Lechu? Wątpię.

No ale ale trafiają do dobrych lig. Lepiej, żeby trafiali do nich z Lecha niż z pierdziszewa. Wolę, żeby Lech opierdalał 10 Lismanów zamiast jednego Kozubala.

Odpowiedz
Ciekawy jestem bardzo jak się rozwinie to okno, myślę że z czasem czekają nas zarówno odejścia jak i fajne transfery. Byleby tylko przejść tych Duńczyków. Z tego co mówil Niels nowy asystent ma być we wtorek.

Odpowiedz
Jak będziemy cenili swoich wychowanków to taki Augsburg ich nie kupi. Jak będziemy oddawali Mońke czy Kozubala za frytki to trudno potem jakiś cudów oczekiwać. Jak taki Augsburg usłyszy, że za Mońkę będzie 15 milionów to wtedy raczej odpuści i zostaną w grze poważne kluby.

Odpowiedz
Sprzedaż Mońki w tym oknie będzie katastrofalnym błędem. Po pierwsze - ucierpi jakość sportowa drużyny i to oczywiste.

Po drugie - (i powiązane z pierwszym) chłopak ma przed sobą debiut w poważnym europejskim pucharze LE/LM i w reprezentacji. Czuję, że on jest w stanie jeszcze znacząco się w Lechu rozwinąć. Jeśli zadebiutuje w kadrze w meczu o stawkę i pokaże się w LE, nie mówiąc o LM, za rok jesteśmy w stanie go sprzedać do Ligi TOP5 za 20-30 mln EUR, co byłoby nieprawdopodobnym wydarzeniem w skali całej Ekstraklasy. Musiałoby się złożyć na to szereg czynników, ale nie uważam, że jest to niemożliwe

Odpowiedz
Pamiętajcie ile on ma lat. Jest niemal pewne że złapie kryzys lub gorszą formę.

Nasze transfery out nie bardzo radzą sobie w innych ligach. Dlatego dużo spokoju w podejmowaniu decyzji. Wg mnie jest wielce prawdopodobne że Lisman przepadnie.

Odpowiedz
W Serie A może przepadnie ale w Serie B albo na jakimś egzotycznym wypożyczeniu może pograć.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, 13 gości