Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
@Skorpion, daje sobie rękę uciąć, że celem postawionym przez zarząd trenerowi nie było MP, a zakwalifikowanie się do Europy. Cel spełni (prawdopodobnie) i dostanie następny, zakwalifikowanie się do fazy ligowej i i w lidze miejsce 1-4. Tam przymusu gry o mistrzostwo nie ma, tam jest przymus gry w Europie w fazie ligowej.
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Nie wiem jak jest ale wcale nie muszą być najlepszymi piłkarsko by mieć dużo do powiedzenia, czy do tego by stanowić wzór lub mieć wymagania w stosunku do siebie i innych.
Liczba postów: 15
Reputacja:
1
@joseph
To w takim razie kto powinien służyć za przykład dla tych młodych chłopaków jak nie najstarsi w drużynie Polacy?
Liczba postów: 288
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Jest pewna różnica pomiędzy „służyć za przykład” a dbać o „dyscyplinę w zespole”. Poza tym może niektórzy za bardzo się wczuli w swoją rolę strażnika Teksasu.
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Tak patrząc na osoby które wrzuciły te magiczne rewelację to raczej nie można brać tego za pewnik. Opinia o nich i ich informacjach jest raczej no powiedzmy sobie szczerze nie są to osoby które są uznawane rzetelne źródło.
Liczba postów: 140
Reputacja:
3
08-04-2025, 09:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2025, 10:09 przez Icek.)
Były bardzo dobre / zajebiste mecze w tym sezonie, ba, w tej rundzie, jak z Widzewem, Pogonią, Zagłębiem, czy nawet co najmniej dobry, ostatni mecz z Koroną. I w tych meczach ogólnie każdy wyglądał minimum przyzwoicie, czy to młody, czy to stary. A niektórzy grali mega zawody, nawet najlepsze w całej swojej przygodzie z Lechem, jak choćby Hakans czy Ali. W międzyczasie były mecze fatalne, gdzie praktycznie każdy wyglądał, jakby pierwszy raz pojawił się na boisku, o kontakcie z piłką nie wspominając. Ogólnie totalny brak regularności, na który wskazywałem już w rundzie jesiennej i nawet kilka dni temu postawiłem tezę, że rozwiązanie tej zagadki będzie kluczem do tego, żebyśmy nie byli tam, gdzie jesteśmy, a szczególnie gdzie byliśmy po meczu ze Śląskiem.
Teraz nagle pojawiły się jakieś informacje "z szatni". Pal licho, czy i na ile wiarygodne. W ostatniej kolejce zagraliśmy dobry mecz. Nie pierwszy w tej rundzie. I ten dobry mecz ma być efektem tego, że młodzi poczuli ulgę, ponieważ nie zagrał Milić czy Murawski. To, że reszta zagrała dobrze, nie ma znaczenia. To, że reszta wcześniej też grała chujowo, szczególnie w dwóch ostatnich kolejkach, schodzi na drugi plan. To, że młodzi wcześniej też grali dobrze, również z Murawskim czy Miliciem w składzie, też oczywiście się nie liczy. Liczy się tylko to, że teraz zagrali dobrze i spina się to z przeciekami z X'a...
Jagiełło też musiał być dojechany. Zagrał najlepszy mecz w sezonie. Ba, zanim pojawiły się te przecieki, a dokładnie po meczu ze Śląskiem, w którym Milić i Murawski nie zagrali, pojawiały się tutaj głosy, że może oni tyle dla nas znaczą, skoro bez nich tak wyglądaliśmy we Wrocławiu. :-)
KKS.COM ciężko w ogóle traktować jako źródło jakiejkolwiek informacji, o wyciąganiu wniosków przez nich z czegokolwiek nie wspominając.
Liczba postów: 475
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Pytanie poza konkursem czemu uważasz że KKS.com to nie jest źródło informacji (nie twierdzę że wszystko co tam piszą ma sens)
Liczba postów: 140
Reputacja:
3
08-04-2025, 10:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2025, 10:34 przez Icek.)
Ponieważ czytałem wiele ich artykułów. I to mi wystarczyło, żeby wyrobić sobie o nich opinie i już ich więcej nie czytać.