Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
Brak DP jak i on przyjdzie kadra kompletna potem tylko uzupełnienia. A nie w sumie bez Lismana na skrzydłach też robi się dziwnie.

Odpowiedz
Do Jakóbczyka w sali fizjoterapii dołączył Leo ale podobno to nic poważnego.

Odpowiedz
z tego co sam mówi w materiale, "w przyszłym tygodniu będzie gotowy "to fight"" - czyli traci tydzień z przygotowania z zespołem. to nie dobrze. ale mogło być gorzej

Odpowiedz
Ogólnie to Bengtsson (uraz), Palma (urlop), Sayyadmanesh (wiza) mają opóźnienie. Yegbe już zadziałał w temacie nosa Pablito.

Odpowiedz
Palma już widziałem był dzisiaj na fotkach (w sumie szczęście w nieszczęściu, że jednak Honduras nie był na Mundialu). Jakóbczyka, ale długo go kontuzja trzyma, że nadal rehabilitacja.

Odpowiedz
Właśnie dlatego zawsze pisałem, że chcę w Lechu jak najmniej reprezentantów. Teraz sobie wyobraźmy, że Yegbe pojechał na mundial, w sobotę gra przeciwko Kolumbii lub siedzi na ławie, i że Ghana tę Kolumbię przechodzi. To samo z Sayyadmaneshem. Iran co prawda już odpadł, ale Pers po mundialu zapewne musiałby odpocząć na jakichś wakacjach.
Jak widać można wziąć bardzo dobrego Portugalczyka (Pereira), który nie ma szans załapać się do reprezentacji. Czy do niedawna Milicia, Szwedów, itd.
Reprezentanci to zmora jeśli chodzi o okresy przygotowawcze, przerwy na kadrę między rozgrywaniem meczy co trzy dni.

Odpowiedz
Staw skokowy jest bardzo niewdzięczny, mnie trzyma już 8 miesiąc ale nie mam takiej opieki jak Kamil.

Odpowiedz
albo Honduras by nie przepieprzył wygrane już eliminacje....

to prawda, dlatego musimy brać dobrych piłkarzy z bardzo dobrych reprezentacyjnie krajów. Wtedy jest szansa że ktoś będzie powołany, maleje. Portugalia to dobry przykład. gorzej już z takim Duńczykiem, Irańczykiem, itp.

Odpowiedz
No ale co zrobić jak dostaje ktoś powołanie, bo dobrze gra w Kolejorzu - Kozubal, Mrozek czy inny Mońka.

Odpowiedz
no nic nie zrobić - Ci akurat dzięki temu zyskują na cenie, a że kiedyś mają od nas odejść - to dobrze.

ale jak masz 3/4 zawodników na kadrze to się już robi problem

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości