Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
Masz rację – może niech wprowadzą zasadę, że w 5tce może być tylko bramkarz, jak w ręcznej. Wtedy będzie przejrzyście.
kompletnie nic tam nie dojrzałem

ale oliwa sprawiedliwa Wink

Odpowiedz
A nie było czasem spalonego przy tym golu?

Odpowiedz
nie było takiej komunikacji przez sędziego, przynajmniej nie widziałem.

ależ się Yamal chami...

Odpowiedz
(02-07-2026, 22:23)Róża napisał(a): A nie było czasem spalonego przy tym golu?

Specjalnie się przyglądałem i nie mogło być. Co najmniej 2 Austriaków było na linii bramkowej w momencie strzału.

Cóż, najważniejsze że wyniku to nie wypaczyło. Adolfy zebrały zasłużony oklep i jadą do domu.

Odpowiedz
Potwierdzam, faul Cubarsiego na bramkarzu podtrzymany przez Kwiatka na VAR.

Odpowiedz
Chorwacja przekręcona. Podawał Portugalczyk, więc nie mogło być spalonego. Patrząc na powtórki, Chorwat nawet nie musnął piłki głową.

Odpowiedz
Nie do końca wiadomo czy dotknął czy nie dotknął - tego nie da się obiektywnie stwierdzić - sędziowie jednak stwierdzili że się da. Mi się wydaje że musnął włosami ale przecież nawet gdyby tak było to gdyby był łysy to by nie dotknął. No pech jak cholera ale Chorwaci zagrali świetny mecz. Szkoda wielka

Odpowiedz
To jest tzw. zamiana kontrowersji w kontrowersję.

Nie przepadam za jednymi i drugimi, ale tutaj moim zdaniem lepiej było podtrzymać to co stwierdzili sędziowie na boisku.

Odpowiedz
Też jestem za tym. Zwłaszcza że analiza czujników na piłce jest niedoskonała i system przez chwilę zwariował. To zupełnie wypacza ducha sportu.

Odpowiedz
Zaraz zawodnicy, żeby mogli być profesjonalistami, będą musieli pozwolić sobie wmomtować chip w każdą część ciała, którą mogą odbić piłkę.
To już dawno nie jest sport jaki znaliśmy z dawnych lat.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości