Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Karnety 26/27
Tryb drzewa
więc pewnie wylądujemy gdzieś po środku ale nie będzie kompletu, jeszcze nie

pewnie zakupi bilety 10 tyś karnetowiczów, połowa dokupi 2 bilety = 20tyś

reszta na poziomie 10-15 tyś.

obstawiamy? Smile

Odpowiedz
Będzie blisko kompletu, wiara jest głodna rodzimej piłki, a tu jeszcze deklaracje gabinetów o szturmie Ligi Mistrzów.
Ale bejmów nie stawiajcie. Ustaliliśmy już że moimi typami nie za bardzo opłaca się sugerować. Smile

Odpowiedz
(01-07-2026, 16:45)Mosina napisał(a): więc pewnie wylądujemy gdzieś po środku ale nie będzie kompletu, jeszcze nie

obstawiamy? Smile

Teraz obstawianie z Tobą to czynność wysokiego ryzyka  Smile
Ale co tam, karnawał trwa - będzie blisko 40 tysięcy. Generalnie to mam ambicję zapraszać Znajomych którzy normalnie nie chodzą na Kolejorza na mecze, te wakacyjne bo większość z nich jest z Landów. Kupię też koszulkę ze złotą gwiazdką dla siebie i dziecka. Po to by pokazać że my Kibice doceniamy sukces i inwestycję. Taka moja osobista cegiełka.

Odpowiedz
(01-07-2026, 21:32)galis napisał(a):
(01-07-2026, 16:45)Mosina napisał(a): więc pewnie wylądujemy gdzieś po środku ale nie będzie kompletu, jeszcze nie

obstawiamy? Smile

Teraz obstawianie z Tobą to czynność wysokiego ryzyka  Smile
Ale co tam, karnawał trwa - będzie blisko 40 tysięcy. Generalnie to mam ambicję zapraszać Znajomych którzy normalnie nie chodzą na Kolejorza na mecze, te wakacyjne bo większość z nich jest z Landów. Kupię też koszulkę ze złotą gwiazdką dla siebie i dziecka. Po to by pokazać że my Kibice doceniamy sukces i inwestycję. Taka moja osobista cegiełka.

Ja mam karnet, kumpel ma karnet i oboje idziemy na superpuchar i na Aarhus i zabieramy za sobą po dwóch znajomych. Koszulkę też kupię ze złotą gwiazdką, a nawet ta okolicznościowa kusi z krzyżami.

Odpowiedz
wakacyjne szczęście poczatkującego Smile

W pełni popieram współinwestowanie w klub poprzez takie cegiełki, chociaż z Synem dopiero w tym roku kupiliśmy meczówki, moja z Palmą, żeby się dołożyć do transferu Smile W ogóle ciekawe, czy ktoś analizuje, jakie nazwiska się sprzedają.
Złota gwiazdka teraz też będzie kusić, ale skądś trzeba wziąć środki na to wszystko. Karnety są od lat, a teraz nie chcę się stresować że nie dostanę biletu na mecz z Barceloną Wink

zobaczymy jaka będzie "ciekawość" tego nowego Lecha, dużo powie mecz z Górnikiem.

Odpowiedz
Ja myślę, że na Superpucharze będzie więcej wiary niż na meczu z Duńczykami

Odpowiedz
Nie ma szans, uważam.

Odpowiedz
(02-07-2026, 10:17)secret napisał(a): Ja myślę, że na Superpucharze będzie więcej wiary niż na meczu z Duńczykami

myślę że dokładnie odwrotnie

Odpowiedz
Nie wiem czy to dobra próbka ale mieszkając dość daleko od Poznania i nie mogąc tak regularnie jeździć ja wybrałem Duńczyków. Być może ludzie w okresie wakacyjnym mają podobnie bo jednak mogą być duże emocje na rewanżu niż z Górnikiem. Dlatego też myślę jak Mosina.

Odpowiedz
Ciekawa rozkmina. Ja oczywiście będę tu i tu. Już teraz ja SP jest 25 tys. kibiców, a sporo czasu zostało.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości