02-07-2026, 23:20
Ja Crvenę pamiętam z mocno fizycznego środka pola i dlatego nas tak zdominowali.
|
Ocena wątku:
Title: Aarhus GF - Lech Poznań, 21.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa |
(02-07-2026, 20:58)strzelisty jupiter napisał(a): Z Genk była padaka, ale z Crveną u siebie nie było tak źle. Babole w obronie zdecydowały, Serbowie jakoś dużo sytuacji sobie nie stworzyli. Oczywiście nie piszę tego na podstawie widzianych teraz statystyk. Przypomniałem sobie mecz i tam nie było dominacji. Wykorzystali nasze błędy, dali konkret i wygrali.Oczywiście co do Crveny masz rację bo problem zaczął się tuż po przerwie natomiast gdybyśmy grali choć trochę pragmatycznie mogłoby to się inaczej potoczyć.
(03-07-2026, 06:36)strzelisty jupiter napisał(a): Bardzo ważne, że teraz z Aarhus zagramy rewanż przy Bułgarskiej. Z Serbami nie zagraliśmy pragmatycznie, bo chcieliśmy wywalczyć jakąkolwiek zaliczkę przed wyjazdem do Belgradu. Tutaj będzie odwrotnie. Wychodząc na płytę w Danii będziemy mogli na spokojnie zobaczyć na co ich stać i w zależności od rezultatu pierwszego meczu, podejść po swojemu do rewanżu.
(03-07-2026, 08:08)strzelisty jupiter napisał(a): Ja nie piszę że mamy grać na zero. Tylko w Danii wyjdźmy z głową, bez zbytniego podpalania się. Fajnie byłoby tam wygrać, ale najważniejsze by nie przegrać, bo chcieliśmy zacząć na hura.