Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
Kierunek mistrzostw robotów

Odpowiedz
Jak dka mnie nie ma opcji żeby tam był kontakt. Powtórki zza bramki wyglądalÿ jadnoznacznie. Wygląda na to, że sędzia zasugerował się stop klatkami z perspektywy kamery z boku boiska, , które zrobiły pauzę w nomencie gdy piłka leciała na wysokości głowy tego Chorwata...Sprawdzanie trwało 20 sekund.

Odpowiedz
Ten Chorwat niby się przyznał po meczu, że smyrnął. Tak twierdzi ekspert TVPSPORT Rostkowski.

Odpowiedz
(04-07-2026, 04:53)Róża napisał(a): Ten Chorwat niby się przyznał po meczu, że smyrnął. Tak twierdzi ekspert  TVPSPORT Rostkowski.

Dokładnie. Był z nim wywiad i powiedział, że poczuł jak to Róża elokwentnie stwierdził, smyrnięcie.

Odpowiedz
Spalił podając końcówkami czupryny. Ja tam od dawna jestem łysy.

Odpowiedz
(04-07-2026, 07:17)strzelisty jupiter napisał(a): Spalił podając końcówkami czupryny. Ja tam od dawna jestem łysy.

Najważniejsze, żeby żonie się podobało.

Odpowiedz
W walce o mistrzostwo świata pozostały 3 reprezentacje z Ameryki Północnej (wszyscy gospodarze!), 4 przedstawicieli Ameryki Południowej, 2 drużyny z Afryki i 7 krajów z Europy.

Odpowiedz
Dodam tylko że minuty dzieliły od innych rozwiązań w dwóch meczach z Europa
Oraz, że nigdy Europa nie wygrała w Ameryce
I na odwrót. Takie coś już dawno usłyszałem i się tego trzymam Wink

Odpowiedz
To Francja, którą chyba typowałeś na mistrza, może przetrzeć szlaki. Teraz jak Chorwacja odpadła, chciałbym żeby Paragwaj pozamiatał turniej.
W XXI wieku wygrywali kolejno: Brazylia, Włochy, Hiszpania, Niemcy, Francja i ostatnio Argentyna. Z tego zestawu w grze tylko 4 reprezentacje. Fajnie jak by złoto zgarnął ktoś inny.
Nigdy mistrzem nie była na przykład Portugalia, a Cristiano pewnie chciałby w ten sposób spiąć swoją karierę. Anglia tylko raz, równo 60 lat temu, też pewnie mają chrapkę. Hiszpania też raz. Ciekawie będzie jeszcze. No i mecze zaczynają się o sensowniejszych godzinach.

Odpowiedz
W walce o mistrzostwo świata pozostały 3 reprezentacje z Ameryki Północnej (wszyscy gospodarze!), 4 przedstawicieli Ameryki Południowej, 2 drużyny z Afryki i 7 krajów z Europy.
===
Przy czym trzeba wziąć pod uwagę, że trójka gospodarzy została, bo była w swoich grupach rozstawiona jako najmocniejszy zespół, i miała "słabsze" dolosowywane, więc uniknęli grania w grupie z topką, przez co pokończyli na 1 miejscach, i w rezultacie grali ze słabszymi zespołami z trzecich miejsc w 1/16.

Gdyby grali jako regularne zespoły CONCACAF, to pokończyliby grupy na miejscach 2/3, a nie na 1, w 1/16 trafiliby na dużo trudniejszych rywali, i na oko 2 z tej 3 już by nie było w turnieju.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości