Liczba postów: 367
Liczba wątków: 5
Reputacja:
7
04-07-2026, 21:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2026, 21:51 przez m94g.)
Słabo to wygląda, kilku nie trenuje kilku nie może grać kogoś tam jeszcze dalej nie ma na zgrupowaniu. Brak potężnego DP i dalej brak konkurencji na pozycji LO, a do meczu 2 tygodnie... Na prawym skrzydle też bieda na ten moment oby na dniach się wszystko wyjaśniło.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 266
Liczba wątków: 0
Reputacja:
10
04-07-2026, 22:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2026, 23:02 przez hif.)
Po co mają grać jak są zmęczeni po treningach/później rozpoczęli przygotowania/mają jakieś drobne urazy po tygodniu zapierdalania? Jedyne co może być minusem to brak Irańczyka we Wronkach.
Potrzebny DP, tego Berggrena biorę w ciemno, w Rakowie był MVP, nie sądzę że łatwo będzie im znaleźć lepszego, jeśli jeszcze nie zrobili do niego podejścia, może był nim Dorsch właśnie.
A jako niespodzianka na za miesiąc niech to będzie Pululu. Ja kibicuję żeby jeszcze nic nie podpisywał. On do naszej gry byłby idealny, można by czasem grać bez 10tki, a z nim obok Ishaka. On jest bardzo specyficznym rodzajem napastnika, nie wszędzie będzie mu łatwo uwypuklić swoje najlepsze cechy. Grał zajebiście w ofensywie Jagi, Lech gra na wielu polach bardzo podobnie w ataku, a ma lepszych zawodników niż Jaga bez skrzydłowych. U nas by wymiatał. I jako 9tka, i jako fałszywy napastnik. Jestem pewien tego, mielibyśmy gwarantowane wzmocnienie, i to tylko za kontrakt. Jeśli typ myśli, to wie, że pójście do takiego Lecha to bylby krok naprzód i najlepszy możliwy wybór klubu pod wzgledem jego sposobu gry.
Liczba postów: 1,807
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
04-07-2026, 23:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2026, 23:36 przez strzelisty jupiter.)
Dobra, wyjmujemy Matíasa Galarzę z River Plate na środek pomocy i golimy frajerów.
Getafe go niby chce, ale to jest dopiero siódma drużyna La Liga. Bez podjazdu do Lecha.
Uprzedzając, dwóch reprezentantów swoich krajów to nie jest dużo.
Liczba postów: 2,212
Liczba wątków: 17
Reputacja:
93
bardzo by mi pasował Pululu do naszego grania. byłby wręcz brakującym elementem którego teraz nie mamy - silny, z dryblingiem, ze zmysłem do gry kombinacyjnej - napastnik.
ale - ponoć wrzucił na swój profil jak trenuje w koszulce...Legii....
Liczba postów: 266
Reputacja:
10
A to nie jakiś fejk czasem?
Liczba postów: 1,807
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
Koszulka Kapuadiego, który jest jego przyjacielem, ponoć. Ale wyczucia i świadomości chłop za bardzo nie ma. Do kompletu dobrał spodenki Jagiellonii.
Liczba postów: 684
Reputacja:
14
05-07-2026, 00:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2026, 00:49 przez galis.)
Skoro już poruszono temat Pululu, a w zasadzie jego sytuacji to ciekawym wydaje się fakt że kilku Zawodników przelicytowało w swych oczekiwaniach. Pululu bez klubu, Pankov również bo Korea się wysypała i Pogoń się kręci. Do tego przykry dla mnie przypadek- Mil8c, mam nadzieję że znajdzie Klub za granicą za porządne siano bo Wieczysta czy Pogoń to będzie porażka. Generalnie widząc pożegnanie w szatni miałem wrażenie że był świadomy tego że przelicytował.
Liczba postów: 157
Reputacja:
3
Na meczykach jest tekst o tym jak to Pululu trenuje sobie w spodenkach Jagi i koszulce którą dostał od Kapaudiego jak tamten grał jeszcze w poprzednim klubie.
Nawet jest to okraszone zdjęciem.