Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Słabo to wygląda, kilku nie trenuje kilku nie może grać kogoś tam jeszcze dalej nie ma na zgrupowaniu. Brak potężnego DP i dalej brak konkurencji na pozycji LO, a do meczu 2 tygodnie... Na prawym skrzydle też bieda na ten moment oby na dniach się wszystko wyjaśniło.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Po co mają grać jak są zmęczeni po treningach/później rozpoczęli przygotowania/mają jakieś drobne urazy po tygodniu zapierdalania? Jedyne co może być minusem to brak Irańczyka we Wronkach.

Potrzebny DP, tego Berggrena biorę w ciemno, w Rakowie był MVP, nie sądzę że łatwo będzie im znaleźć lepszego, jeśli jeszcze nie zrobili do niego podejścia, może był nim Dorsch właśnie.

A jako niespodzianka na za miesiąc niech to będzie Pululu. Ja kibicuję żeby jeszcze nic nie podpisywał. On do naszej gry byłby idealny, można by czasem grać bez 10tki, a z nim obok Ishaka. On jest bardzo specyficznym rodzajem napastnika, nie wszędzie będzie mu łatwo uwypuklić swoje najlepsze cechy. Grał zajebiście w ofensywie Jagi, Lech gra na wielu polach bardzo podobnie w ataku, a ma lepszych zawodników niż Jaga bez skrzydłowych. U nas by wymiatał. I jako 9tka, i jako fałszywy napastnik. Jestem pewien tego, mielibyśmy gwarantowane wzmocnienie, i to tylko za kontrakt. Jeśli typ myśli, to wie, że pójście do takiego Lecha to bylby krok naprzód i najlepszy możliwy wybór klubu pod wzgledem jego sposobu gry.

Odpowiedz
Dobra, wyjmujemy Matíasa Galarzę z River Plate na środek pomocy i golimy frajerów.
Getafe go niby chce, ale to jest dopiero siódma drużyna La Liga. Bez podjazdu do Lecha.
Uprzedzając, dwóch reprezentantów swoich krajów to nie jest dużo.

Odpowiedz
bardzo by mi pasował Pululu do naszego grania. byłby wręcz brakującym elementem którego teraz nie mamy - silny, z dryblingiem, ze zmysłem do gry kombinacyjnej - napastnik.
ale - ponoć wrzucił na swój profil jak trenuje w koszulce...Legii....

Odpowiedz
A to nie jakiś fejk czasem?

Odpowiedz
Koszulka Kapuadiego, który jest jego przyjacielem, ponoć. Ale wyczucia i świadomości chłop za bardzo nie ma. Do kompletu dobrał spodenki Jagiellonii.

Odpowiedz
Skoro już poruszono temat Pululu, a w zasadzie jego sytuacji to ciekawym wydaje się fakt że kilku Zawodników przelicytowało w swych oczekiwaniach. Pululu bez klubu, Pankov również bo Korea się wysypała i Pogoń się kręci. Do tego przykry dla mnie przypadek- Mil8c, mam nadzieję że znajdzie Klub za granicą za porządne siano bo Wieczysta czy Pogoń to będzie porażka. Generalnie widząc pożegnanie w szatni miałem wrażenie że był świadomy tego że przelicytował.

Odpowiedz
(04-07-2026, 23:29)strzelisty jupiter napisał(a): Dobra, wyjmujemy Matíasa Galarzę z River Plate na środek pomocy i golimy frajerów.
Getafe go niby chce.

Traktuję to oczywiście w ramach żartu, ale niech się takie psie końcówki jak Galarza trzymają jak najdalej od Lecha.
Patrzyłem z obrzydzeniem na jego "grę w piłkę" w meczu z Francją.

Wstydziłbym się gdyby nas reprezentował taki boiskowy odpad, który tylko patrzy jak komuś sprzedać z łokcia, albo przyłożyć w plecy przebiegającemu zawodnikowi. 

Facet powinien kilkukrotnie wylecieć z boiska (podobnie jak ze dwóch innych kolegów z drużyny), a skończył nawet bez żółtej kartki, po prostu niewairygodne, VAR poszedł na ryby, a sędziemu głównemu zabrali białą laseczkę z kulką na końcu i się nie mógł odnaleźć na boisku.

Odpowiedz
(05-07-2026, 00:48)galis napisał(a): Skoro już poruszono temat Pululu, a w zasadzie jego sytuacji to ciekawym wydaje się fakt że kilku Zawodników przelicytowało w swych oczekiwaniach. Pululu bez klubu, Pankov również bo Korea się wysypała i Pogoń się kręci. Do tego przykry dla mnie przypadek- Mil8c, mam nadzieję że znajdzie Klub za granicą za porządne siano bo Wieczysta czy Pogoń to będzie porażka. Generalnie widząc pożegnanie w szatni miałem wrażenie że był świadomy tego że przelicytował.

Ciekawe spostrzeżenie. Miałem dokładnie tak samo, wyglądał na gościa, który jest zawiedziony takim a nie innym obrotem sprawy. A wspomniana sytuacja tych innych grajków pokazuje, że nie tak łatwo znaleźć jakiś super kontrakt, wielokrotnie wyższy niż w Polsce. U nas płaci się bdb a dodatkowo masz fajne miejsce do życia.

Co do Pululu i reszty zgrai. Dajmy sobie spokój. Niech Tomek ogarnie lepszych grajków, których teraz nie znamy, a będą kimś w stylu Palmy, Leo czy Pablito.

Odpowiedz
Na meczykach jest tekst o tym jak to Pululu trenuje sobie w spodenkach Jagi i koszulce którą dostał od Kapaudiego jak tamten grał jeszcze w poprzednim klubie.
Nawet jest to okraszone zdjęciem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, Sultan, 24 gości