Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ludzie ale Wy tak na poważnie z tym Moderem przez 3 strony dyskutujecie? Smile Temat ScFi jak dla mnie na tę chwilę.

Odpowiedz
(06-07-2026, 15:41)Róża napisał(a): Ale chciałbyś wrócić?

Jak już tak piszemy to już za bardzo związany z Krakowem jestem by wracać teraz do Lubina. Ale ogólnie przez to jak tam się żyło to można powiedzieć, że tak.

Aczkolwiek to nie temat a Moder na razie za pracą się rozgląda i gdzie ma szanse grać o wyższe cele niż tylko wygodne mieszkanie Smile

Odpowiedz
I znowu coś dzwoni ale w jakim kościele to nie wie jeden z drugim. Rok temu zwróciłem uwagę na to, że sztab medyczny z racji ilości kontuzji jest do wywalenia. Ale słowem nie wspomniałem o NF (szczególnie po wcześniejszym moim wpisie) tak więc mną proszę sobie wiadomo czego nie wycierać i nie oskarżać nie wiadomo o co.

A co do Modera. Pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie ale taki Widzew Świdra ściągnął.

Odpowiedz
Średnio cztery razy w roku wyrzucałeś Frederiksena. Rok temu też. W obu sezonach. Na wiosnę przed jego pierwszym tytułem. Później jesienią jak były momenty że nie szło, bo obrodziło kontuzjami. I teraz chcesz Modera, żeby zaraz jechać po trenerze, że nie ogarnia mając mały wybór przy rotowaniu w grze na trzech frontach.
Sztab medyczny to jedno, ale predyspozycji do łapania urazów przez kilku naszych zawodników nie da się przeskoczyć.

Odpowiedz
Tyle że teraz mamy tylko 1 piłkarza kontuzjowanego, wszystkie pozycje obsadzone minimum 1+1, zastęp obiecującej gimbazy niemal na każdą pozycję więc jeden Moder więcej to tylko wartość dodaną.

Odpowiedz
Jak chcemy dotację z PFRON-u na zatrudnienie inwalidy to faktycznie wartość dodana.
BTW: Szukamy szóstki, którą Moder nigdy nie był. Co najwyżej bywał. I nigdy nie miał zdrowia do grania na tak fizycznej pozycji.

Odpowiedz
Håkans, Wålemark, Sayyadmanesh, Ishak, Murawski, Douglas. Kolejność przypadkowa. To są piłkarze, którym zdarzało się wypaść. Trochę ich mamy.

Odpowiedz
I znowu ten wyniosły ton. Po pierwsze chciałem go wywalić rok temu przed mistrzem nawet był zakładzik myliłem się i przeprosiłem. Trzeba mieć do tego jaja. Po drugie chciałem go pożegnać w grudniu bo był kryzys. NF wyszedł z niego wiec już nic więcej nie pisałem. Mało tego jak niektórzy sugerowali tutaj na koniec lutego początku marca wylot trenera broniłem go. Także skończ zakłamywać historię jak typowy Ukrol.

I nie uważam, żeby Moder nie dał nam jakoś na plus. To nie jakiś Puchacz czy inny drewniak z twojej listy marzeń
(Sekulskie, Czubaki i inne wynalazki z Wisły Płock czy Radomiaka) tylko chłopak który pomimo swoich kontuzji trzyma poziom.

Odpowiedz
(06-07-2026, 22:09)Róża napisał(a): Tyle że teraz mamy tylko 1 piłkarza kontuzjowanego, wszystkie pozycje obsadzone minimum 1+1

Ali wróci wiosną. Douglas nie trenuje od początku przygotowań, a i Moutinho próżno szukać na treningu z drużyną. Walemark problemy mięśniowe. Nowy Pers jeszcze piłki nie miał szansy kopnąć w naszej koszulce. 

Co przyniesie drugi tydzień obozu?

Odpowiedz
Douglas trenuje indywidualnie, Moutinho nie ma z innych powodu niż uraz, Wålemark jaki jest każdy widzi a Pers prędzej czy później kopnie piłkę, zapewne wkrótce po premierze nowych kompletów.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, Łabrzyk1995, 15 gości