Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Potrzebny byłby tak naprawdę jeszcze jeden na skrzydełka. Ale priorytet to kot na DP.
Liczba postów: 367
Reputacja:
7
Strasznie wygląda środek obrony: Mońka, Skrzypczak, Yegbe, Douglas, Janyszka. Mamy jednego dobrego obrońcę na środku, jeden niewiadoma, Skrzypa 1 na 5 spotkań zagra w miarę ok, a Douglas pewnie i tak zaraz wyląduje na kozetce. Młody Janyszka to pieśń przyszłości można go wpuszczać w lidze przy 2-3 bramkowej przewadze. Jak dla mnie to musimy ściągnąć jeszcze jednego ŚO i jednego LO. O defensywnym pomocniku już nie wspominając. Do meczu coraz bliżej, a po początkowej ekstazie transferami opadł już kurz i zaczynam się martwić co dalej. Nie chce żebyśmy znowu obudzili się po przegranej walce o LM i wtedy zaczniemy się wzmacniać dalej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 480
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
ciekawe jak będziecie piszczeć gdy Gurgul wypadnie po Superpucharze
Reputacja:
23
Ja tam uważam, że Muthinio na razie jest dobrym zabezpieczeniem LO wiadomo aby się rozwijać to musi przyjść ktoś lepszy ale nie jesteśmy Realem mamy inne priorytety.
Liczba postów: 1,361
Reputacja:
32
Na lewą obronę zawsze może wskoczyć Janyszka bądź Yegbe, młody ze sparingu czeka na ogony.
Reputacja:
23
A w rezerwach nie ma kogoś na LO? Pytam całkowicie na serio. Yegbe na bok. Nie nigdy. To nasz stoper nr 1/2 jakby przyszedł jeszcze jeden/ został Milic to można by było próbować.
Liczba postów: 1,119
Liczba wątków: 28
Reputacja:
47
Wątpię by na środku obrony zadziało się coś jeszcze. Obstawiam, że i Skrzypczak i Douglas dostaną szansę na wykazanie się. Ewentualne dalsze ruchy to pewnie na zimę jak te dwa ananasy potwierdzą, że do Lecha się nie nadają. No chyba, że w gabinetach pracują nad wytransferowaniem Alexa ale jakoś w to nie wierze. Na ten moment to niech się skupią nad sprowadzeniem solidnego DP.
Reputacja:
23
Popieram. Realnie patrząc nie ma tematu nowego stopera. Chyba, że ktoś da 20 mln i Mońka pójdzie w świat. Choć tak jak mówię jeszcze jeden kot by się przydał.
I tak jak pisałem wcześniej. Jeden skrzydłowy też mógłby przyjść.
Liczba postów: 397
Reputacja:
15
Ja mam przeczucie graniczące z pewnością, że wszelkie następne ruchy dodatkowych graczy będą uzależnione od szans przejścia Duńczyków więc po pierwszym albo po drugim dopiero meczu. Nie mówię oczywiście o fakcie odejścia kluczowych zawodników gdzie wariant 1 za 1 jest zapewne już uwzględniony.