Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Potrzebny byłby tak naprawdę jeszcze jeden na skrzydełka. Ale priorytet to kot na DP.

Odpowiedz
Strasznie wygląda środek obrony: Mońka, Skrzypczak, Yegbe, Douglas, Janyszka. Mamy jednego dobrego obrońcę na środku, jeden niewiadoma, Skrzypa 1 na 5 spotkań zagra w miarę ok, a Douglas pewnie i tak zaraz wyląduje na kozetce. Młody Janyszka to pieśń przyszłości można go wpuszczać w lidze przy 2-3 bramkowej przewadze. Jak dla mnie to musimy ściągnąć jeszcze jednego ŚO i jednego LO. O defensywnym pomocniku już nie wspominając. Do meczu coraz bliżej, a po początkowej ekstazie transferami opadł już kurz i zaczynam się martwić co dalej. Nie chce żebyśmy znowu obudzili się po przegranej walce o LM i wtedy zaczniemy się wzmacniać dalej.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Nie no Mońka-Yegbe dadzą radę Smile plus Skrzypa w końcu się musi ogarnąć. W Alexa nie wierzę ale ważniejszy jest DP

Odpowiedz
ciekawe jak będziecie piszczeć gdy Gurgul wypadnie po Superpucharze

Odpowiedz
Ja tam uważam, że Muthinio na razie jest dobrym zabezpieczeniem LO wiadomo aby się rozwijać to musi przyjść ktoś lepszy ale nie jesteśmy Realem mamy inne priorytety.

Odpowiedz
Na lewą obronę zawsze może wskoczyć Janyszka bądź Yegbe, młody ze sparingu czeka na ogony.

Odpowiedz
A w rezerwach nie ma kogoś na LO? Pytam całkowicie na serio. Yegbe na bok. Nie nigdy. To nasz stoper nr 1/2 jakby przyszedł jeszcze jeden/ został Milic to można by było próbować.

Odpowiedz
Wątpię by na środku obrony zadziało się coś jeszcze. Obstawiam, że i Skrzypczak i Douglas dostaną szansę na wykazanie się. Ewentualne dalsze ruchy to pewnie na zimę jak te dwa ananasy potwierdzą, że do Lecha się nie nadają. No chyba, że w gabinetach pracują nad wytransferowaniem Alexa ale jakoś w to nie wierze. Na ten moment to niech się skupią nad sprowadzeniem solidnego DP.

Odpowiedz
Popieram. Realnie patrząc nie ma tematu nowego stopera. Chyba, że ktoś da 20 mln i Mońka pójdzie w świat. Choć tak jak mówię jeszcze jeden kot by się przydał.

I tak jak pisałem wcześniej. Jeden skrzydłowy też mógłby przyjść.

Odpowiedz
Ja mam przeczucie graniczące z pewnością, że wszelkie następne ruchy dodatkowych graczy będą uzależnione od szans przejścia Duńczyków więc po pierwszym albo po drugim dopiero meczu. Nie mówię oczywiście o fakcie odejścia kluczowych zawodników gdzie wariant 1 za 1 jest zapewne już uwzględniony.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, Kefas9494, rojber, spotlite, TonyJJ, Zabal, 14 gości