Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Największym wzmocnieniem Kadry i najlepszymi transferami przed walką o Puchary jest utrzymanie w jak największym stopniu Drużyny która zdobyła Mistrza. Póki co jest idealnie a w porównaniu z Duńczykami to kosmicznie bajecznie. Transfery letnie to uzupełnienie tej Kadry w kontekście Pucharów i budowa pod nowy sezon ligowy. Tu jest bardzo dobrze, nie idealnie ale bardzo dobrze.
To pisałem ja, Dyżurny Krytyk Rutkowskich który jeszcze jesienią zeszłego roku uważał ze każde Mistrzostwo rozmieniają na drobne. 
Idzie nowe...

Odpowiedz
(07-07-2026, 23:48)Róża napisał(a): Na lewą obronę zawsze może wskoczyć Janyszka bądź Yegbe, młody ze sparingu czeka na ogony.

Świetny pomysł. Dajmy na lewą obronę młokosa który nigdy na tej pozycji nie grał albo kolosa który w swojej karierze klubowej zagrał na lewej obronie... jeden raz.
Na chwilę obecną za Gurgula mamy kolesia, który ostatni mecz rozegrał prawie 4 miesiące temu

Odpowiedz
Ale jak sprowadzimy nowego i on nie wygryzie Gurgula to za 4 miesiące będzie trzeba go wymienic.

Odpowiedz
(08-07-2026, 08:56)secret napisał(a):
(07-07-2026, 23:48)Róża napisał(a): Na lewą obronę zawsze może wskoczyć Janyszka bądź Yegbe, młody ze sparingu czeka na ogony.

Świetny pomysł. Dajmy na lewą obronę młokosa który nigdy na tej pozycji nie grał albo kolosa który w swojej karierze klubowej zagrał na lewej obronie... jeden raz.
Na chwilę obecną za Gurgula mamy kolesia, który ostatni mecz rozegrał prawie 4 miesiące temu

Opisałem sytuację, kiedy nie może grać 1.Gurgul, 2.Moutinho czyli praktycznie w ogóle. To, że Moutinho nie grał 4 miesiące( wliczając 2 miesiące kiedy nikt nie grał) o niczym nie świadczy, bo przerwa między słabym występem Joao w PP a więcej niż poprawnym w LK była dłuższa. Wydaje mi się, że Yegbe grał więcej niż raz na boku, nawet sam chyba o tym mówìł.

Odpowiedz
Yegbe grał wtedy na lewym z 3 środkowych obrońców, nijak ma to się do naszego LO i jego zadań.

Odpowiedz
Dlatego Yegbe podałem jako opcja nr 4 w sytuacji która na 99,9% nie będzie miała miejsce w obecnej (08.07.2026) rzeczywistości.

Odpowiedz
Pełna zgoda. Małe prawdopodobieństwo. Do tego akurat ta opcja to mogłoby być chwilowe przejście na 3 środkowych i Hakans na wahadle. Obrzydliwie, ale dałoby radę.

A już wracając do tematu, to również podpisuję się pod tym, że ogromnym sukcesem jest utrzymanie na razie kadry, przed kluczowym dwumeczem. I to nie jest tak, że nie ma ofert.

Odpowiedz
(08-07-2026, 11:44)Sultan napisał(a): Pełna zgoda. Małe prawdopodobieństwo. Do tego akurat ta opcja to mogłoby być chwilowe przejście na 3 środkowych i Hakans na wahadle. Obrzydliwie, ale dałoby radę.

A już wracając do tematu, to również podpisuję się pod tym, że ogromnym sukcesem jest utrzymanie na razie kadry, przed kluczowym dwumeczem. I to nie jest tak, że nie ma ofert.

To są jakieś Twoje insiderskie informacje?

Bo jeśli chodzi o przekaz medialny ze strony Henszela i innych to wydaje mi się, że na razie mówili, że nie ma ofert.

Odpowiedz
No właśnie chyba ze 2 tygodnie temu pojawiły się oferty.

Odpowiedz
To dobrze, że trzymamy chłopaków.

Nie wyobrażam sobie odejścia któregokolwiek z trójki Kozubal, Mońka, Gurgul przed dwumeczem z Duńczykami. Odejście każdego z nich oznaczałoby dla nas mniejszą lub większą katastrofę.

Mrozek jak chce to niech idzie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: hif, strzelisty jupiter, Zabal, Łabrzyk1995, 1 niewidocznych użytkowników, 24 gości