Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Jestem przekonany, że przed dwumeczem z Aarhus nikt nie odejdzie.

Odpowiedz
Sammy Dudek wypożyczony do Unii Skierniewice

Odpowiedz
I niby Tymoteusz Gmur wypożyczony do Stali Mielec

A Filip Szymczak podobno trenuje z Zagłębiem Lubin (transfer ok. 250 tys EUR)

Odpowiedz
Nie chce aż się wierzyć że takie grosze za tego Szymczaka… dramat. Ze 2 lata temu pewnie ktoś by za niego wyłożył ze 2 bańki EUR, szkoda.

Odpowiedz
Dlatego Lech musi sprzedawać młodziaków w piku bo potem się okazuje, że albo nie umieją grać w piłkę albo są podatni na kontuzje albo mało ambitni. Za wychowanków to nikt chyba więcej nie dostał niż wydał.

Odpowiedz
250 tys euro to uczciwa cena trzeba przyznać dla mnie Filip swój czas miał teraz czas rozmieniać się na drobne

Odpowiedz
Jakby jeszcze Lech go nie skreślił przed sezonem to może dostałaby więcej. Tak dobrze, że jest taka kwota aczkolwiek ja nadal wierzę w niego na 9 jak dostanie sezon gry jaki podstawowy napastnik.
Argument wypożyczenia w Katowicach mnie nie przekonuje bo to znowu bycie na walizkach.

Czekam na potwierdzenie i go usunę z "kontraktów"

Odpowiedz
No i żegnam kolejny kwiat który od dawna nie powinien być w Lechu a jest. Ciekawe czemu. Jego ziomka Pawełka odstrzelili po sezonie a poziom mniej więcej ten sam.

Odpowiedz
Staszewski napisał(a):Wszystko wskazuje na to, że Bartosz Mrozek, Michał Gurgul i Antoni Kozubal będą do dyspozycji Lecha Poznan w dwumeczu z Aarhus GF. Lech jest jednak przygotowany na odejście Gurgula i Kozubala, w obu przypadkach ma po 3 piłkarzy z którymi negocjuje. Wszyscy to obcokrajowcy.

Troszeczkę uspokaja ten wpis Staszewskiego

Odpowiedz
Obaj zagrają jeszcze oba mecze z Duńczykami, choć co do Gurgula - nie jestem pewien czy rewanż też.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2ras, Kefas9494, 24 gości