Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Panowie, chill i na spokojnie.

Mrozek jaki był taki był, ale m.in. dzięki temu, że był solidnym bramkarzem to sięgnęliśmy po dwa mistrzostwa Polski. Grał na tyle dobrze, że nawet trafił do kadry. Swoje ograniczenia ma, ale kiedy był ostatnio u nas lepszy bramkarz? Niemniej, przyszedł Lisu, oby był CHOCIAŻ tak dobry jak Mrozek. A Bartosz niech spróbuje sił gdzieś za granicą, myślę, że oferty, wbrew temu co tutaj się piszę, jakieś się znajdą - lepsze czy gorsze.

Jeśli chodzi o Wojtka Mońkę to o nim w Oknie Transferowym nie wspominali, na tyle na ile oglądałem.

Swoją drogą, ciekawe też będzie za ile odejdzie Gurgul i/lub Kozubal. Ten Ambrosal czy jak mu tam idzie za 5 baniek. Wójcik za 4 bańki. Ede to nawet za 6 niby. To taki Gurgul i Kozubal to wypadałoby zgarnąć więcej. Ciekawe jak to będzie wyglądało. Niemniej, nieobraziłbym gdyby taki Kozubal został z nami po awansie do Ligi Mistrzów. Gurgula to myślę, że na tyle jest łakomym kąskiem, że go przygarną prędzej niż później.

Odpowiedz
(09-07-2026, 19:18)Kefas9494 napisał(a):  Ede to nawet za 6 niby. 

Małe wtrącenie. Zagraniczny portal podał, że co prawda poszedł za 6 mln, ale zł, a nie euro. Czyli jakieś 1,5 mln euro.

Odpowiedz
(09-07-2026, 19:26)Luqu napisał(a):
(09-07-2026, 19:18)Kefas9494 napisał(a):  Ede to nawet za 6 niby. 

Małe wtrącenie. Zagraniczny portal podał, że co prawda poszedł za 6 mln, ale zł, a nie euro. Czyli jakieś 1,5 mln euro.

Czytałem. Nie wiadomo komu wierzyć. Bo w tym Oknie Transferowym był ten agent Ede i zapierał się, że to było 6 baniek euro.

Odpowiedz
(09-07-2026, 16:15)Kefas9494 napisał(a): - transfery do klubu będą pod warunkiem odejścia, któregoś z trójki - mają być wytypowani zawodnicy na ŚP i LO.

Ponoc na każdą z tych 2 pozycji wytypowanych po 3 zawodników, wszyscy z zagranicy

Odpowiedz
Dobra czas trochę sprowadzić was na ziemię bo widzę, że większość przyjmuje aktualną sytuację kadrową z hurraoptymizmem. Faktem jest to, że póki co zatrzymaliśmy kadrę która zdobyła MP i to jest plusem ale... czy ta kadra, która zdobyła MP jest na tyle mocna, żeby awansować do LM? Nie wydaje mi się, koniec końców tego mistrza zdobyliśmy z dużą dawką szczęścia, że reszta słabo punktowała, a my byliśmy na tyle stabilni, że na koniec to w Poznaniu podnosiliśmy trofeum. Kadra jest dobra ale powtarza się sytuacja jak po każdym mistrzostwie, mieliśmy się wzmacniać przed walka o LM, a na ten moment widzę tylko uzupełnienia kadrowe, gdzie Ci kozacy, którzy wywalczą nam LM? Na ten moment trenuje na obozie tylko jeden nowy nabytek z pola i jest to obrońca. Jeszcze raz powtórzę mieliśmy się WZMOCNIĆ przed walką o LM, a na ten moment tego nie widać. W sumie to nawet jesteśmy słabsi bo wypadł nam Ali. Jest dużo czasu jeszcze na transfery ale walka o LM zaczyna się za 2 tygodnie, ja jak i pewnie większość ludzi liczyła na to, że na obozie przygotowawczym będziemy mieli już kadrę mocno wzmocnioną i panowie wejdą z przytupem w el. LM, a czy w aktualnej sytuacji kadrowej ktoś z was jest pewny, że przejdziemy Duńczyków? Jak dla mnie na ten moment jest to 50/50 i po początkowej euforii transferami w tym momencie jestem mocno zaniepokojony tym co się dzieje w kwestii transferów przychodzących.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Zanim kogoś zaczniesz sprowadzać na ziemię najpierw sam na nią zawitaj. Ewidentnie masz problem gdy Lecha nie można krytykować. Cierpisz gdy w końcu coś się w tym klubie zmieniło. Pojawiasz się tylko po to, żeby się zesrać.

Odpowiedz
Dziękuję za ładne podsumowanie, kolego Antonio.

Odpowiedz
Szymczak Filip w Zagłębiu

Odpowiedz
(09-07-2026, 21:14)Antonio napisał(a): Zanim kogoś zaczniesz sprowadzać na ziemię najpierw sam na nią zawitaj. Ewidentnie masz problem gdy Lecha nie można krytykować. Cierpisz gdy w końcu coś się w tym klubie zmieniło. Pojawiasz się tylko po to, żeby się zesrać.

W sedno tarczy. Oczywiście, może się okazać że i Yegbe i Irańczyk to nie piłkarze na aspiracje Lecha, ale nie w tym rzecz. To jest kolejne okno, gdzie klub robi wszystko, żeby nie rozpierdolic sukcesu. I trzeba to w końcu docenić. No dobra, można było zimą iść po DP, ale i tak się wybronili. I po prostu brawa i podziękowania. Zawsze krytykowałem, ale nie teraz.
Teraz za to ciśnienie na sztab i graczy, ale głównie sztab. „Masz rower i pedałuj”. A utrzymana kadra, Palma- to jest mocny rower

Odpowiedz
Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej. Taką mam koncepcję.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, 16 gości