Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ja jednak mówię o przygotowaniu do eliminacji jakiś pucharów.

Odpowiedz
uważam że kluczowe jest odpowiednie przygotowanie, które imo pozostawiało dużo do życzenia. I to nie tylko rok temu.

To o czym tu napisałeś? O czasach przed Frederiksenem?

Odpowiedz
Tak. Niels tylko raz nas przygotowywał.

Wcześniej Brom nam zrobił horror gdzie ledwo się załapaliśmy do LKE. A rok później była Trnava. 

Oczywiście "z wielu" obiektywnych powodów których teraz nie ma. Chyba nie ma. Dlatego uważam że kluczowe jest odpowiednie przygotowanie.

Odpowiedz
Ale nie ma sensu pisać, że w 1948 źle wyszły przygotowania. Wchodzimy w 3 rok z Nielsem, który pokazał, że umie przygotować zespół do startu sezonu w sytuacji jak teraz, że ma wszystkich żołnierzy do dyspozycji Tylko to jest odniesienie a nie sezony z innymi trenerami.

Odpowiedz
A to jak nie ma sensu, to przepraszam  

Uważam że nie pokazał. Możliwe że wyłącznie z powodu kontuzji. Sezonu bez pucharów nie liczę

Odpowiedz
Po poprzednich przygotowaniach byli zajechani. Wtopa z Legią mało ważny mecz o Superpuchar, lejty od Cracovii. Teraz ponoć się to zmieniło i peak ma być od pierwszych meczy.

Odpowiedz
Pewnie. Sezon bez pucharów nic nie pokazał. Niels nie przygotowywał zespołu a Mistrz zdobył się jakoś jakoś.

@ strzelisty, rok temu była plaga kontuzji, odejścia, symulki i inne takie. Dwumecze w eliminacjach przegraliśmy taktycznie a nie dlatego, że słanialiśmy się na nogach.

Odpowiedz
"brakuje skrzydłowego" "brakuje środkowego obrońcy" "brakuje napastnika"
Niektórym wydaje się, że mamy siana na jeszcze kilka transferów po 3 mln EUR, taką studnię bez dna i możemy kupować i kupować bez ryzyka wtopy. Jeden klub już tak robił i teraz pozbywa się piłkarzy z wysokimi kontraktami i szura po dnie.

Mi na razie wystarcza to co mamy. Transfery mam nadzieję wypalą. Zobaczymy. Mamy na każdą pozycję co najmniej dwóch piłkarzy. Liczę na te transfery EXTRA na koniec okienka. Jakieś ekstra wypożyczenie no i transfer jakiegoś asa co się nie załapał do klubu z top5.

Odpowiedz
Przecież rok temu wchodził na Crvenę składem
Mrozek - Pereira, Skrzypczak, Milić, Moutinho - Gholizadeh z kozetki, Kozubal, Jagiełło, Palma, Bengtsson - Ishak a z ławki Ouma, Thordarson, Rodriguez, Gumny i Szymczak. 4 nowych w I składzie plus 3 z ławki. Poza tą piątką na ławce byli jeszcze Mońka, Gurgul, Pruchniewski, Fiabema, Douglas, Bąkowski i Lisman. Jak to miało zadziałać? Jak się to ma do sytuacji z dzisiaj?

Odpowiedz
Mnie osobiście bardziej chodzi o to, by starali się wypychać gdziekolwiek przykładowego Douglasa czy Thórdarsona, a w ich miejsce ktoś lepszy, choćby na wypożyczenie na początek. Powyższa dwójka i kilku innych już wystarczająco zostali zweryfikowani negatywnie, po co to ciągnąć. Pomijając umiejętności piłkarskie, kłania się tu kruche zdrowie.
Szybciej wypychajmy ogórów, bo jeszcze z sezon i Thórdarson będzie tu postrzegany jak drugi Ba Loua.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, 17 gości