Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
Półfinały palce lizać.

Odpowiedz
Szwajcaria nawet mogła dotrwać do tych karnych, niezły mecz z ich strony. Tylko ktoś od nich postanowił pokazać na sucho jak wygląda człowiek który wyłapał paralizatorem w plecy i dogrywkę musieli męczyć w dziesiątkę. Zdecydowanie jestem za żółtymi kartkami w przypadku tak bezczelnego padolino.

Odpowiedz
Nigdy nie widziałem takiego padolino wcześniej. Nominacja do Oscara na bank

Odpowiedz
Tylko ciekawe dlaczego var tutaj interweniował, bo nie miał prawa w takiej sytuacji. Znowu woda na młyn dla ludzi, którzy twierdzą, że FIFA przepycha Argentynę. Tak to niestety wygląda.

Żeby nie było symulacja obrzydliwa i decyzja prawidłowa, ale użycie var w tej sytuacji nie było zasadne.

Odpowiedz
A nie zmieniło się przypadkiem na potrzeby mistrzostw przed turniejem, że żółtą też można varować. Albo to była potencjalnie druga żółta.

Odpowiedz
(12-07-2026, 15:34)strzelisty jupiter napisał(a): A nie zmieniło się przypadkiem na potrzeby mistrzostw przed turniejem, że żółtą też można varować. Albo to była potencjalnie druga żółta.

Tak, było sporo zmian, m.in. właśnie ta

Odpowiedz
(12-07-2026, 00:25)MichalM napisał(a): Proszę o pomoc...

Nieuznana bramka dla Norwegii padła po rzucie różnym. Być może faul nastąpił jeszcze przed wykonaniem podania.
W obu przypadkach jest to przewinienie, to dlaczego Norwegia wykonała powtórkę rzutu rożnego?

Dlatego, że faul był przed wznowieniem gry. Nie widziałem dobrej powtórki ale raczej faul był przed zagraniem czyli gdy gra się nie toczyła dlatego powtórka.

Odpowiedz
Przecież rozszerzono tzw protokół var. 
Swoją drogą to już nikt nie potrafi przegrać z klasą? Wszyscy płaczą. Dosłownie wszyscy

Odpowiedz
Słuchałem Rostkowskiego na tvp sport i on twierdził, że nie mieli prawa interweniować. Ja nie uważam siebie za eksperta, bo co chwilę coś zmieniają, ale on jako że zajmuje się tym profesjonalnie powinien być na bieżąco.

Odpowiedz
Mówisz o bramce na 1:1 czy faulu, po którym anulowali bramkę?
Bo ten kabel to ja rozumiem, że nie mieli prawa interweniować.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości