Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Sayyadmanesh.
Przypomnę tylko, że ze względu na historię kontuzji tego perskiego piłkarza, byłem przeciwny jego sprowadzenia do Lecha. Ale jako że ktoś tak postanowił i już tu jest, mam nadzieję że mnie wyjaśni często pojawiając się na boisku i robiąc na nim różnicę. A jeśli tak będzie, to nie bójta, bo ponoć może grać na prawym skrzydle, woli na lewym, co sam podkreśla, występował już jako dziesiątka oraz dziewiątka. Jak będzie mu żarło, czego mu tutaj wszyscy życzymy, nie zdziwiłbym się jeśli pod nieobecność lub dla odciążenia Ishaka będzie dostawał plac w pierwszej kolejności przed Agnero. Tylko musi być zdrowy, bo taki zawodnik obskakujący wszystkie ofensywne pozycje to skarb i złoto. Tak że przed każdym meczem jakieś Calcium na mocne kości i na boisko, i niech się spłaca.

Odpowiedz
Za Tamara Lech zaproponował 2 mln € w 5 ratach i temat definitywnie upadł. Może wrócimy do tematu Oumy na wypożyczenie? Yannick i Terry byliby zachwyceni.

Odpowiedz
Ouma juz w Partizanie.

Odpowiedz
No to czekamy na 6 po przejściu Dunów.

Odpowiedz
Ja tylko przedstawiłem swoją perspektywę. Skrzydłowy jako transfer premium jak najbardziej. I po co nam kolejny LO skoro mamy Gurgula i Muthinio? Ten trzeci gdzie miałby grać?

Odpowiedz
Może być nr 10 jak Santi Cazorla przed trzydziestką. Choć wg Rutka to musiałby być grubo przed trzydziestką...

Odpowiedz
Taki to prędzej do Widzewa. Widzew lubi wypalonych i zajechanych.

Odpowiedz
(12-07-2026, 21:48)Skorpion napisał(a): Ja tylko przedstawiłem swoją perspektywę. Skrzydłowy jako transfer premium jak najbardziej. I po co nam kolejny LO skoro mamy Gurgula i Muthinio? Ten trzeci gdzie miałby grać?

Transfer premium na skrzydło? To jaką czwórkę z piątki Bengtsson, Palma, Hakans, Walemark, Sayyadmanesh sadzasz na ławie?
Jak Gurgul odejdzie to mamy jednego lewego obrońcę a skrzydłowych nadal pięciu na dwa miejsca.

Odpowiedz
(12-07-2026, 22:30)strzelisty jupiter napisał(a): Taki to prędzej do Widzewa. Widzew lubi wypalonych i zajechanych.

Nie no, liczę na klona wynalezionego przez fachmanów z filmu na C+.

Odpowiedz
Tylko, że tutaj są głosy o dodatkowym LO. Jak za Gurgula spoko, jak dodatkowy to bez sensu. Mamy dwóch.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości