Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(13-07-2026, 21:13)Róża napisał(a): Milić może jeszcze myślał, że podpisze kontrakt z Lechem w ostatnim dniu ale chyba się zdziwił po zakontraktowaniu Yegbe, że Rutek powie pass i wręczy antyramę.

Nie no rozbieżności były duże, to nie partyjka pokera.
Wszyscy, którzy obrażają Milica - opamiętajcie się. I nie, żaden średni gracz. W najlepszych momentach w Lechu był super obrońca z wielkim mentalem. Teraz już nie dojeżdżał i sportowo to nie jest zły ruch, pod warunkiem że Yegbe dźwignie. Zobaczymy, na razie 50/50, ale jest Janyszka

Odpowiedz
Wiesz, Milić w szatni wyglądał nieswojo. To nie był człowiek ze wszystkimi kartami w ręku a wcześniej były głosy, że ma czas do obozu zaczynającego się za 5 dni. Nieważne. Uważam, że Yegbe da radę ale to nie jest lider tylko grzeczny chłopak z Afryki, który wyrósł na 195 cm. Ja to widzę Mońkę jak kasuje wszystko wślizgem a Terry asekuruje babole biegnąc te swoje 37 km/h.

Odpowiedz
A kto go obraża? Stwierdza się fakt. Najemnik. Jeszcze jakby nie było info z każdej strony jak wyglądały negocjacje to może bym uwierzył, że Lech mu dał lizaka i 2.5 zł za grę. Ale on nawet nam nie odpowiedział miał nas w dupie. Także tego żegnamy i skończmy jego temat. Niech się kisi w wieczystej. mam tylko nadzieje, że jak przyjedzie to nie będzie żadnego skandowania nazwiska nic. Lodowata obojętność.

Odpowiedz
Milic będzie mi się kojarzył zawsze jako jeden z czwórki zdobywców trzech majstrów, ważna część fundamentu sukcesu ostatnich lat. Zawsze soildny, w primie (który trwał długo) był w topie obrońców całej ligi. Dla mnie to półka Arboledy i Arajuuriego.

Odpowiedz
Jak dla mnie to półka niżej jak Arboleda. Ogólnie to przelicytował, na pożegnaniu widać to było na twarzy, że spierdolił temat. Jak najbardziej można a nawet trzeba podziękować za te lata tu spędzone ale nic więcej, żadną legendą nie jest i nie będzie.

Odpowiedz
Trzeba rozdzielić wkład w sukcesy Kolejorza od sposobu rozstania. Nic więcej.

Odpowiedz
Jeśli wyznacznikiem bycia legendą jest podejście do Lecha Ivana Djurdjevicia, to w przypadku Chorwata trochę brakuje. Trafił na mocny okres Lecha, ale też sam przyczynił się by ten okres był tak owocny w trofea. Życzyłbym sobie takiego obrońcy na kolejne pół dekady. Fajne kasty głową, zawsze jak było jakieś avanti na murawie stawał za kolegami murem. Szkoda że tak wybrał, bo w zbliżającym się sezonie na pewno dostawałby minuty. Oby się nie okazało, że w październiku tu napiszemy: przydałby się teraz taki Milić.

Odpowiedz
Żeby tak napisać muszą zajść minimum dwa warunki:
- Yegbe okaże się flopem.
- Milić będzie grał od dechy do dechy w Wieczystej.

Z Miliciem nie byłoby w Lechu Ghańczyka.

Odpowiedz
Ja trochę obawiam się o nasz blok defensywny. W sensie o dwójkę środkowych. Mamy Mońkę, który oby nie obniżył lotów, Yegbe, który mimo wszystko jest niewiadomą, Skrzypczaka, który MUSI podnieść sobie porzeczkę i młodego Janyszkę, który oby wystrzelił jak Wojciech. Douglasa nawet nie liczę. Uważam, że w tej grupie Milić by pograł. A czy mało, czy dużo, zależałoby od wątpliwości, które wyżej wymieniłem. Od tego jak będą się spisywali pozostali ogólnie mówiąc.

Odpowiedz
Milić oficjalnie w Wieczystej:

https://x.com/Wieczysta/status/2076954917869117558?s=20

Mój Boże, ta prezentacja... Klub podwórkowy.

Do śmierci dumny z bycia Lechitą Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: elpatoo, Kefas9494, rojber, spotlite, TonyJJ, Zabal, 14 gości