Liczba postów: 1,811
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
To byłby najlepszy scenariusz: odstrzelenie Douglasa w tym oknie i sprowadzenie na jego zakończenie kozaka do środka obrony. Wtedy mamy czterech stoperów na poziomie plus Janyszka.
Liczba postów: 1,360
Liczba wątków: 0
Reputacja:
32
14-07-2026, 18:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2026, 18:34 przez Róża.)
Piszę to w kółko od miesiąca. Lewonożny stoper był jednym z priorytetów transferowych i jeżeli Milić by podpisał to Janyszka poszedłby na wypożyczenie.
Ja tam liczę na zdrowego Douglasa ale jeżeli nie będzie go nawet na ławce w lipcu to już sam nie wiem.
@strzelisty, ja wiem, że sir to sir ale wypchnąć Douglasa bez meczu w nowym sezonie się raczej nie uda. Zwłaszcza, że on nie jest jeszcze skreślony ani w gabinetach ani na ławce.
Liczba postów: 1,811
Liczba wątków: 15
Reputacja:
70
14-07-2026, 19:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2026, 19:08 przez strzelisty jupiter.)
Najgorsze, że nie jest też zapewne skreślony na kozetce. W Reha pewnie liczą, że niebawem znów coś mu strzyknie. Może sam też na to liczy - kiedyś przecież mówił wprost że nie chce tu zostać, pisaliśmy tu o tym. Może jest mu tak wygodnie, bejmy lecą, a wysiłku zero.
Nie trzyma się w kadrze tak kruchych piłkarzy na tak newralgicznej pozycji. Przykłady Dagerståla czy Rogne powinny sztab czegoś nauczyć. Zawodnicy-widmo, a grania będzie co nie miara.
Liczba postów: 920
Liczba wątków: 1
Reputacja:
38
No czyli tak czy inaczej stan osobowy w obronie gdyby Milić podpisał byłby taki sam jak teraz. Teraz tylko pytanie czy Milić to lepsza opcja niż Janyszka ale to życie pokaże.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Czyli nie tylko ja mam takie wrażenie, że mieliśmy mieć jeszcze jednego stopera. Na serio ktoś jeszcze wierzy w odrodzenie Alexa?
Reputacja:
32
Przecież Douglas był kupiony jako okaz zdrowia, miał tylko ten przeprost kolana po którym wrócił do gry od początku nowej rundy. I nagle złamane żebra które leczy dłużej niż ustawa przewiduje. Kontuzjowanego piłkarza można łatwo kupić ale trudniej sprzedać.
On jest do końca kontraktu, nie wiem, co by się miało wydarzyć, żeby dostał nową umowę.
Reputacja:
23
To akurat racja. Typka który ma kontuzje non stop i rok kontraktu to raczej nikt nie kupi.
Reputacja:
32
On ma tylko tę jedną kontuzjĘ, którą dziwnie długo leczy.
Reputacja:
23
Ale, że Rehe robi tradycyjnie chu... leczenie czy mu się grać nie chce?
Reputacja:
32
Możliwe, że żebra ma już ze stali a w międzyczasie coś się przyplątało o czym ja nie wiem albo klub nie poinformował. Wszystko się rozjaśni na dniach.