Liczba postów: 2,613
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Ale akurat patrząc przez pryzmat klubu posiadanie dwóch doświadczonych bramkarzy jest bardzo na plus.
Liczba postów: 1,094
Liczba wątków: 28
Reputacja:
43
W idealnym świecie tak, ale tutaj bardzo wątpliwe aby tak to zostało.
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 2
Reputacja:
18
Ogólnie pewnie fajnie mieć dwóch takich bramkarzy ale w sytuacji gdzie obaj czują lub mogą się czuć jedynkami jest moim zdaniem zła.
Ta dwójka musi być minimalnie słabsza a nie "lepsza" bądź na podobnym poziomie. Na dłuższą metę to chyba nie zadziała.
Liczba postów: 2,613
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Niech rywalizują gorzej na tym nie wyjdziemy a jak odejdzie Mrozek to i tak nowy bramkarz musi przyjść.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
15-07-2026, 11:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2026, 11:52 przez adi2050.)
Mam wrażenie że co niektórzy trochę bez szacunku się odnoszą do Mrozka. To że chce odejść i pograć w lepszej lidze to nic złego. To że nie ma ofert których się pewnie wcześniej spodziewał to tez nie jego wina. Moim skromnym zdaniem nasz najlepszy bramkarz od czasów Piątka.
Liczba postów: 1,314
Reputacja:
30
Ten temat był już wałkowany. Nikt Mrozka nie obraża tylko kwestionuje niektóre działania, w bramce i poza boiskiem.
Liczba postów: 1,094
Liczba wątków: 28
Reputacja:
43
15-07-2026, 13:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2026, 14:02 przez rojber.)
Ot co.
Jeśli Bartek nie odejdzie i w momencie kiedy przegra rywalizację z Lisem przyjmie z pokorą rolę rezerwowego to nie mam pytań, sytuacja idealna. Zdrowa rywalizacja dwóch dobrych bramkarzy może nam wyjść tylko na dobre. Tyle tylko, że jakoś ciężko jest mi w to uwierzyć, pomijając już fakt, że Bartek tak bardzo chciał iść dalej w świat, że pewnie rozważy każdą ofertę nawet od średniaka z ligi belgijskiej i itp.
E:
Dzisiejsza wypowiedź NF:
"- Pana pytanie naprowadziło mnie na jedną rzecz. Dowiedziałem się o tym przed wejściem na salę, że PZPN poinformował klub dzień przed meczem, że w jego trakcie wprowadzane są wszystkie nowe zasady, które widzimy na Mundialu. Podczas gdy poza suchą informacją, nie dostaliśmy żadnej prezentacji ani nie odbyło się żadne szkolenie w związku ze zmianą przepisów. Oczekiwałbym, że jeśli jest taka zmiana przepisów, to jakiś sędzia przyjedzie i wytłumaczy drużynie, na czym polegają zmiany. Jutro będzie to przedstawiał... nasz kierownik drużyny. Nie jest to poważna sytuacja. Kierownik to nie sędzia i nie ma pełnych kompetencji na temat zasad gry. Jeśli PZPN jest organizatorem meczu, powinien nieco poważniej podchodzić do takich spraw. Myślę, że to brak szacunku do klubu i informuje się dzień przed meczem bez żadnego szkolenia i wizyty kogoś ze związku. Jestem niezadowolony z takiej sytuacji"
No to szykuje się nam min hydrejszyn brejk, oby nie było tylko pół godzinnej przerwy bo łysy myśli o tym w kontekście finału MŚ;D
Liczba postów: 1,314
Reputacja:
30
W Poznaniu - 33 stopnie odczuwalna i hydrejszyn brejk.
Liczba postów: 157
Reputacja:
3
Raczej chodzi o zagrywanie ryja, o czas wznawiania gry i te inne duperele, a nie przerwę na reklame