Liczba postów: 920
Liczba wątków: 1
Reputacja:
38
Jest jeszcze awaryjnie Gumny.
Liczba postów: 558
Liczba wątków: 1
Reputacja:
11
I Gurgul, przecież w młodzieżowej drużynie grał na środkowym obrońcu. Ale w ostatnich sezonach mieliśmy zdecydowanie za dużo "awaryjnych okresów" w obronie, bo " przecież trzech stoperów spokojnie wystarczy, a jakby co to jest Alan".
Liczba postów: 1,361
Liczba wątków: 0
Reputacja:
32
Jak przychodzisz do roboty a tam najstarszy myli się tak samo często jak świeżak i cię opierdala za to samo czego sam nie robi dobrze to to nie jest nauka.
Liczba postów: 1,361
Reputacja:
32
Moutinho w Ekstraklasie ogarnie bez problemu, przecież to nie jest ogórek - już bez przesady.
Liczba postów: 999
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
Ale co wy chcecie weryfikować Moutinho. xD Przecież ziomek w poprzednim sezonie jak grał to grał solidnie, a najlepszy mecz miał z Szachtarem mimo tego pechowego samobója. W Jadze też ogarniał, także na luzaku pociągnie temat. Ma ograniczenia, podobniej taki Skrzypczak czy wczesniej Milić, że nie jest sprinterem i przy wysokiej obronie może nie nadążyć, ale zasadniczo to solidny lewy obrońca na poziom ekstraklasy. Tylko tyle i aż tyle.
Liczba postów: 121
Reputacja:
6
Ja ogólnie się zastanawiam, skąd aż taki hejt na Moutinho... Chłop dostał w zeszłym roku 12 meczów w Ekstraklasie i 600 minut - to jest gówno.
Jak dla mnie jak na poziom Ekstraklasy jest to zmiennik premium. Nie rozumiem głosów, które mówią, że to nie jest piłkarz na Lecha. Do 1. składu może i nie, ale jako zmiennik to jest dobry grajek, był podstawowym obrońcą Jagiellonii, gdy zdobywali tytuł, raczej to źle o nim nie świadczy.
Wydaje mi się, że popełnił parę błędów i kibice/dziennikarze szybko wydali wyrok, że się nie nadaje. A ja bym jeszcze go nie skreślał.
Liczba postów: 1,813
Liczba wątków: 15
Reputacja:
71
Rozróżniasz tzw. hejt od opinii?