Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
On by był idealny. W pięć lat FIFA stała by na krawędzi bankructwa.

Odpowiedz
No i ostatnia afrykańska drużyna odpada z turnieju.

Zaskakująco bezradna po stracie bramki z karnego. Powinno być nawet wyżej

Odpowiedz
Francja to chyba jeszcze jedzie na mecz. Dramat to co zagrali. Ale pamiętam, że na któryś mundialu też tak było, że faworyt szedł jak burza dostał w dupę w meczu o finał a potem o 3 miejsce znów grał swoje. Tyle tylko, że ten mecz nikogo nie obchodzi.

Odpowiedz
Meczu o 3 miejsce nie powinno się rozgrywać. Jest dobry tylko dla drużyn pokroju Maroko, Belgii albo Pogoni Wink

Odpowiedz
Technika pokonała fizyczność.

Odpowiedz
Francja Francją. Ale Hiszpanie zagrali perfekcyjny mecz.

Odpowiedz
Oni grają prawie cały czas perfekcyjnie, tylko pierwszy mecz im nie wyszedł. 1 bramka stracona w drodze po finał to nie jest przypadek. Ich bramkarz to wyznacznik nowoczesnego grania na tej pozycji.

Odpowiedz
Tym razem determinacja wygrywa z fizycznością.

Odpowiedz
Anglicy strzelając bramkę obudzili potwora i okazało się to dla nich zgubne. Mogli spokojnie dociągnąć do karnych to by mieli większe szanse Wink
Porażka Anglii zawsze mnie cieszy. Świadomie zacząłem kibicować od początku lat 90, a że w większości eliminacji wpadaliśmy wtedy na nich i wyłapywaliśmy zawsze w łeb to narodziło we mnie tę niechęć.

Argentyna naprawdę mi zaimponowała, co jak co ale wychodzenie z trudnych sytuacji na tym turnieju opanowali do perfekcji. Finał z Hiszpanią zapowiada się naprawdę ciekawie.

Odpowiedz
Ale oni mi zaimponowali. Determinacja. Upór. Jakość. Sukces. Radość. Czego więcej trzeba?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości