Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Aarhus GF - Lech Poznań, 21.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
A fakt, 1,8 do 2,0 – ciekawe w sumie, skąd algorytm to bierze, myślę że jednak na podstawie naszych wtop w kwalifikacjach rok temu.

Odpowiedz
Niby dobrze to wygląda - ale ja bym jednak wyszedł w tym meczu w "zachowawczym" zestawieniu, z Gumnym i Jagiełłą zamiast Pereiry i Rodrigueza.

Co te buki?

Odpowiedz
(21-07-2026, 11:43)Mosina napisał(a): A fakt, 1,8 do 2,0 – ciekawe w sumie, skąd algorytm to bierze, myślę że jednak na podstawie naszych wtop w kwalifikacjach rok temu.

Kurs jest ciągle automatycznie modyfikowany i wpływ na niego ma ilość postawionych kuponów by buk odniósł jak największy zysk.

Odpowiedz
Pod hotelem piłkarzy Lecha o 2 w nocy jacyś debile puścili fajerwerki. Niepotrzebnie myślę.

Mam nadzieję, że u nas nie będzie żadnych takich jazd i pokażemy klasę, ewentualnie z przyśpiewką na koniec "4:0, Kolejorz żegna frajera".

Odpowiedz
Debile i nieudacznicy to ochrona. Dobrasz już wczoraj wieczorem pisał że słychać na mieście o pobudce w nocy. Mam nadzieję że Nasi spali ze stoperami w uszach

Odpowiedz
Już wyjaśnione, pomylili hotele, Nasi smacznie spali Smile

Odpowiedz
Tak, czy siak, piłkarze to nie są noworodki.

Uprawiam sport wydolnościowy i nie zaobserwowałem, aby np. wjazd karetki w nocy na osiedle (musi uruchomić sygnał, żeby podnieść szlaban) i wynikająca z tego pobudka w jakikolwiek sposób wpływała na moją formę fizyczną o 19 (!) następnego dnia.

Więc takie jazdy nie dość, że są durne i mało kulturalne, wkurwiają lokalną społeczność, bo oni raczej też spali, to przede wszystkim nie sądzę, aby były w stanie wywołać JAKIKOLWIEK efekt oprócz zażenowania i dodatkowego wkurwienia / motywacji u piłkarzy.

Odpowiedz
(21-07-2026, 13:14)mialczu napisał(a): Już wyjaśnione, pomylili hotele, Nasi smacznie spali Smile

Gang Olsena  Smile

Odpowiedz
(21-07-2026, 13:15)dst95 napisał(a): Tak, czy siak, piłkarze to nie są noworodki.

Uprawiam sport wydolnościowy i nie zaobserwowałem, aby np. wjazd karetki w nocy na osiedle (musi uruchomić sygnał, żeby podnieść szlaban) i wynikająca z tego pobudka w jakikolwiek sposób wpływała na moją formę fizyczną o 19 (!) następnego dnia.

Więc takie jazdy nie dość, że są durne i mało kulturalne, wkurwiają lokalną społeczność, bo oni raczej też spali, to przede wszystkim nie sądzę, aby były w stanie wywołać JAKIKOLWIEK efekt oprócz zażenowania i dodatkowego wkurwienia / motywacji u piłkarzy.

Oj, tu się zgodzę. Sam też od złego spania przed zawodami nie czułem się gorzej czysto fizycznie na samych zawodach. Ale piłka to nie jest sport czysto wydolnościowy, dochodzi jeszcze bardzo wyraźny aspekt techniczny. I tu brak poczucia wypoczęcia i możliwości maksymalnej koncentracji moze wpływać na czucie piłki i/lub podejmowanie decyzji.

Dwa dni temu na TdF wyrżnął się na zakręcie wicelider, któremu o 2 w nocy przeprowadzono kontrolę dopingową, popełnił błąd, nie wyrobił na zakręcie. Nikt nie jest w stanie udowodnić, że to miało wpływ oczywiście, ale na pewno nie pomogło.

Na szczęście teoretyzujemy, bo Duńczycy zrobili pobudkę jakimś biednym, zdezorientowanym hotelowym gościom Big Grin

Odpowiedz
Skład taki sam jak w poprzednim meczu.
A szkoda, liczyłem na Gumnego

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości