Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
A padła gdzieś informacja kiedy będą dostępne w sklepie stacjonarnym?

Odpowiedz
(22-07-2026, 08:21)rojber napisał(a): A padła gdzieś informacja kiedy będą dostępne w sklepie stacjonarnym?

Szukałem takiego info i nie znalazłem. Pytałem też mailowo i odpisali mi jedynie że tylko online ignorując moje pytanie xd

Odpowiedz
K...;D bo mam kartę podarunkową a internetowo chyba nie ma możliwości użycia jej Sad No nic trzeba cierpliwie czekać...

Odpowiedz
Koszulki pasiaki trafily już do sklepu stacjonarnego na stadionie.
Brak rozmiaru S oraz dziecięcych aktualnie

Odpowiedz
https://sklep.lechpoznan.pl/koszulka-mec...-wyjazdowa

No powiem Wam, fajnie to wygląda Big Grin

Piękna. Ja nie jestem wielkim fanem kołnierzyków, ale super po prostu tak czy siak.

Jak dla mnie dowozimy ostatnio mistrzowską jakość w każdym aspekcie, teraz nawet te koszulki (jedne i drugie) potężnie mi siadły.

Odpowiedz
Ta biała petarda. Tylko może niepotrzebnie herb tak zamalowany na złoto (żółto). Ale jest i tak sztos.

Odpowiedz
Nie lubię kołnierzyków ale niech wygrają w niej wszystkie wyjazdy. Tak bardziej wygląda na okolicznościowa niż meczową

Odpowiedz
Nie no, wyjazdowka mega, ale herb wygląda strasznie. Może na zywo sie lepiej prezentować będzie

Odpowiedz
Dla mnie koszulka ładna, ale ten herb jest nieakceptowalny. Dramat.

Odpowiedz
Bardzo fajny projekt. Fakt, ten niebiesko-złoty herb niezbyt dobrze wygląda. Aczkolwiek na żywo może będzie jeszcze większy ogień. W tym sezonie takie petardy wychodzą, że aż strach pomyśleć co ugotują na 3 kompletSmile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości