Liczba postów: 144
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Po bramce kontaktowej przez moment przypomniał mi się dwumecz z Trnawa. Na szczęście 10 minut później było już cudownie.
16 stron w wątku meczowym. Tyle chyba jeszcze nie było.
Liczba postów: 549
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Strzał Yegbe stadiony świata - ale jak oglądam powtórki, to nie wiem, czy przyjęcie/zgaszenia piłki przez Walemarka po lobie przez pół boiska przy czwartej bramce to nie jest jeszcze większy majstersztyk.
Liczba postów: 1,092
Liczba wątków: 28
Reputacja:
40
Gdyby Agnero choć w połowie tak dobrze przyjął piłkę po centrze Hakansa w końcówce to pewnie oddałby soczysty strzał z kilku metrów na bramkę. To co zrobił Walemark na prawdę zasługuje na słowa uznania podobne do tych jakie otrzymuje strzał Yegbe.
Liczba postów: 1,764
Liczba wątków: 15
Reputacja:
69
Agnero ma problemy z piłkarskim abecadłem. Przyjęcie piłki leży i kwiczy. A jak nie przyjmie, bo prawie zawsze mu odskoczy, to nawet jak będzie miał szybkość, kiwkę czy strzał, nic nie zrobi, bo... piłka mu odskoczy.
Zastanawiam się czy jest w stanie w tym wieku poprawić ten podstawowy element piłkarskiego rzemiosła.
Liczba postów: 2,609
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Agnero to klient od odstrzału wczoraj. Nie ma pojęcia o piłce. Nie umie przyjąć, łamie się o własne giry. Dno. Nigdy nie opierał bym o niego czegokolwiek w Lechu. Jest bo jest i klub nie planuje nikogo za niego brać. Szkoda ale tak jak pisałem wcześniej mamy inne priorytety.