Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koszulki meczowe
Tryb drzewa
Zobaczymy jak będzie na żywo wyglądał ten herb. Bo o ile koszulka mega o tyle co do herbu mam wątpliwości. Ale może na żywo będzie ok.

Odpowiedz
Fajne koszulki w tym sezonie tylko dlaczego ta gwiazdka doklejana? Biała była wyszywana tak jak cały herb a teraz pierwsza złota i doklejona :/

Odpowiedz
Z tą gwiazdką to chyba wynika to z tego, że koszulki musiały pójść do produkcji przed zakończeniem poprzedniego sezonu. Nie było wiadomo czy będzie mistrz czy nie. Dlatego gwiazdka była doklejana w późniejszym terminie. Obstawiam, że w przyszłym sezonie będą już wyszywane gwiazdki.

Odpowiedz
Ciekawe, że w pierwszym komplecie wg Maćka Henszela doszywają gwiazdki. Czyżby tu się nie dało? Oczywiście żadnej jeszcze nie widziałem na żywo więc nie wiem jak to wygląda.

Odpowiedz
Może są na żywo przyszyte a w materiałach promocyjnych zrobione przyklejone.

Odpowiedz
Brzmi sensownie.

Odpowiedz
Zajrzałem do sklepu. Przyklejone

Odpowiedz
Zarówno pierwszy jak i drugi komplet gwiazdki są przyklejone. Ciekawe jak trzeci.

Odpowiedz
Maciek Henszel mówił coś innego więc pewnie...piłkarze tak mają.

Odpowiedz
(25-07-2026, 18:55)rojber napisał(a): Zarówno pierwszy jak i drugi komplet gwiazdki są przyklejone. Ciekawe jak trzeci.

trzeci to ten rocznicowy jak mniemam, w sklepie wszystkie obok siebie, standard złotej gwiazdki identyczny

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości