(27-07-2026, 07:18)Skorpion napisał(a): Nie oglądałem meczu, i nie widziałem powtórki
ktoś jest w stanie w paru słowach streścić mecz? Co poszło nie tak?
W sumie oprócz defensywy (choć ona też nie była w 100% szczelna) to wszystko.
Brak wybiegania na pozycję, brak pokazywania się do gry, gra statyczna, bez jakiegoś specjalnego pomysłu jak sforsować autobus postawiony przez Cracovię.
Niemniej - wspomniana Cracovia czasem podeszła wyżej i mieliśmy 2-3 dobre kontry, które zostały spartolone albo wolnym wybieganiem kolegów na pozycje albo niedokładnymi podaniami. Jedna była zakończona niezłym, ale niecelnym strzałem Murawskiego.
Indywidualnie - tragiczni Jagiełło oraz Ishak. Pierwszy zwalniał niemal każdą akcję, gdy miał piłkę przy nodze, grając do tyłu a w najlepszym wypadku za każdym razem do najbliższego partnera, a drugi w polu karnym 5 razy dziubał piłkę, układając ją sobie na nodze, ostatecznie i tak nie oddając żadnego strzału.
Co do defensywy - wielu broni wyjścia Lisa, a jak dla mnie totalnie się podpalił i brakowało CENTYMETRÓW (wielu do teraz decyduje, czy aby na pewno zabrakło), żebyśmy skończyli grając bodajże od 60-65 minuty o jednego mniej, z młodziutkim Pruchniewskim w bramce.