Witaj! Logowanie Rejestracja

Ankieta: Chcę udział w lidze typerów
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
93.75%
15 93.75%
nie
6.25%
1 6.25%
jeszcze się zastanawiam
0%
0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Liga typerów Liga Polska 2026/27
Tryb drzewa
Witam wszystkich typerów w nowej edycji!
Wyjechany byłem więc niestety dołączam z opóźnieniem...
Meczów dużo więc mam nadzieję że da się odrobić Wink

@Mosina - zarejestrowałem się w apce, dołączyłem do ligi i dałem typy na resztę pierwszej kolejki.
@MichalM - przelew poszedł.

Apka dosyć bazowa ale da się typować, można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu i wystarczy Smile

Odpowiedz
Witamy, witamy i do hazardu zapraszamy Wink

Spokojnie, dopiero dwa mecze minęły i gro osób ma 0 pkt. Tutaj będzie wszystko zmieniało się jak w kalejdoskopie chyba, że...Tucker rozwali system Wink

Odpowiedz
(24-07-2026, 23:49)pacal napisał(a): Witam wszystkich typerów w nowej edycji!
Wyjechany byłem więc niestety dołączam z opóźnieniem...
Meczów dużo więc mam nadzieję że da się odrobić Wink

@Mosina - zarejestrowałem się w apce, dołączyłem do ligi i dałem typy na resztę pierwszej kolejki.
@MichalM - przelew poszedł.

Apka dosyć bazowa ale da się typować, można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu i wystarczy Smile

witamy, no kogoś mi brakowało Smile Poza Strzelistym oczywiście.

jak na razie to nic mi nie wchodzi, myślałem że lepiej ogarniam polską lige Wink

Odpowiedz
Po 'roztrenowaniu' po MŚ ciężko się wstrzelić, chociaż nie ważne jak się zaczyna... Smile

Ps. Wpłacone

Odpowiedz
Jak na kilka sezonów na tej aplikacji ze znajomymi to początki zawsze miałem dobre. A później już tylko w dół

Jutro puszczę przelew. Powodzenia wszystkim

Odpowiedz
Chyba dopadła mnie klątwa dyrektora. Jestem przedostatni  Huh

Odpowiedz
Witam wszystkich. Chętnie dołączę do typowania. Jestem zarejestrowany co prawda kolejkę do tyłu ale spróbuję nadrobić. Gdzie wysłać ten przelew?

(26-07-2026, 23:53)dziki1922 napisał(a): Witam wszystkich. Chętnie dołączę do typowania. Jestem zarejestrowany co prawda kolejkę do tyłu ale spróbuję nadrobić. Gdzie wysłać ten przelew?

Spoko już doczytałem przelew poszedł

Odpowiedz
Tej, coś chyba nie działa... nic mi nie zaliczyło Big Grin dobrze, że z moich typów kuponów nie robiłem.
No cóż... 17 pkt straty po I kolejce do lidera, jak to mawia klasyk- liga będziesz ciekawsza.

Odpowiedz
(26-07-2026, 23:53)dziki1922 napisał(a): Witam wszystkich. Chętnie dołączę do typowania. Jestem zarejestrowany co prawda kolejkę do tyłu ale spróbuję nadrobić. Gdzie wysłać ten przelew?

Spoko już doczytałem przelew poszedł

niecałą kolejkę - więc spokojnie dziś wskoczysz na przedostatnie miejsce Wink

Odpowiedz
(26-07-2026, 23:13)Mosina napisał(a): Chyba dopadła mnie klątwa dyrektora. Jestem przedostatni  Huh

Welcome the club xd

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości