Liczba postów: 869
Liczba wątków: 2
Reputacja:
15
Tak, bo mógł zagrać tutaj już rok temu. Wybrał co wybrał.
Liczba postów: 2,215
Liczba wątków: 18
Reputacja:
94
Nie ma co się obrażać. Wybrał a teraz może wybrać inaczej. Kolejny wychowanek to budowanie też lechowej tożsamości
Liczba postów: 1,361
Liczba wątków: 0
Reputacja:
32
Moder na dokładkę i jazda z wszystkimi.
Liczba postów: 115
Reputacja:
4
Mrozek jest teraz w o tyle złej sytuacji że na tą chwilę jest bramkarzem nr dwa i niejako jeśli chce grać to MUSI odejść i kluby kupujące o tym wiedzą, poza tym nie jest on jakimś kozakiem na swojej pozycji i na tą chwilę ja nie widzę opcji żeby ewentualny transfer był dla niego awansem sportowym w stosunku do Lecha.
Liczba postów: 996
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
E tam, z tym po karierze jak pójdzie do MLS to bym nie przesadzał. Pokazują to choćby przykłady Slisza czy Frankowskiego. Ja mu życzę jak najlepiej, niech dostanie dobra kasę, pogra na fajnym poziomie i tyle. Same dobre wspomnienia z nim.
A co do Karola, może być to podobna historia jak z Gumnym. Niech wykaże się na treningach i jako taki dodatek, oprócz oczywiście zastępstwa za Kozubala, niech dołącza. Jakości w środku pola nigdy za dużo.
Liczba postów: 157
Reputacja:
3
Jeszcze tak tylko w kwestii Karola, mam wrażenie, że to będzie ostatnia runda u nas Gisliego, niestety pewnego poziomu już raczej nie przeskoczy, więc przy odpowiednio "niskiej" pensji, Karol mógłby być takim zamiennikiem dla Islandczyka.
Podobne odczucia mam co do Hakansa, też ostatnia runda w porywach ostatni sezon. Był fajny na czasy w jakich przyszedł, ale to już nie ten poziom.
Liczba postów: 181
Reputacja:
3
Chyba nie wiele ryzykujemy z Linettym. Jeżeli sztab stwierdzi, że może być przydatny to lepiej Go mieć niż nie mieć, do uzupełnienia składu byłby ok