(27-07-2026, 13:15)mikomik13 napisał(a): Osobiście uważam ze co raz gorszy materiał a i rozmiar dziwnie wypada. W sklepie przymierzyłem 4 różne rozmiary L i 2 tylko leżały tak samo. A jak u was rozmiarówka?
Te rozmiarówki w macronie w ogóle są dziwne.
Kolekcjonuję koszulki Lecha.
W sezonie 25/26 kupiłem wszystkie 4 i powiem tak: biała i niebieska były takie same (u mnie XL), Enigma 2XL (bo nie było już 3XL), a złota „czwórka” XL, ale równie dobrze mogła być L…
Co „kolor” konpletu to inny krój i rozmiarówka była.. a i przy Enigmach sporo osób pisało, że dwie z tego samego rozmiaru potrafiły wypadać różnie…
Co do tegorocznych 26/27 to myślę sobie, przynajmniej w moim przypadku, że duże znaczenie w pasiaku ma… „pełna” obramówka logo superbetu na klacie, która usztywnia koszulkę w tym miejscu, sam nie wiem czy brać XL czy XXL.
Drugi komplet też mam wrażenie, że jest bardziej slim, no i ma kołnierzyk! Ale przy nim na szczęście miękki, gumowy, guziczek.
Czwarty komplet czerwcowy wziąłem 2XL, choć gdyby był jeszcze dostępny, zamieniłbym na 3XL… w niej wkurzający jest kołnierzyk - bardxo mocno wbija się w szyję!