Witaj! Logowanie Rejestracja

Ankieta: Chcę udział w lidze typerów
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
tak
93.75%
15 93.75%
nie
6.25%
1 6.25%
jeszcze się zastanawiam
0%
0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Liga typerów Liga Polska 2026/27
Tryb drzewa
No dobra.... Szalik jest, koszulka jest. To w takim razie, dorzucam za zajęcie 4 miejsca - dowolny kubek ze sklepu Lecha Wink

Odpowiedz
Panowie @Mosina @MichalM szacun Smile
Trzeba rozruszać typerka. Dobra zabawa jest bezcenna. Może dołączą ci co nigdy nie typowali.

PS. W tej kolejce się odkuję. Do końca walczę o top1 Big Grin

Odpowiedz
Jak się bawić to się bawić Wink
Mam nadzieję, że nie ma w grupie Typerów milionera bo skończy się wspólnym wylotem do Las Vegas czy tam Ibizę WinkWink

Odpowiedz
To mamy nagrody za pierwsze miejsca, mamy nagrodę za miejsce 16 to, żeby tym ze środka tabeli nie było smutno to za zajęcie miejsca 10 dorzucam od siebie proporczyk ze sklepu LechaSmile

E:
MichalM, kasa poszła.

Odpowiedz
Ja oczywiście też się dorzucam. To jeszcze raz Panowie po ile zrzuta i na jaki nr konta?

Odpowiedz
(28-07-2026, 07:49)Kefas9494 napisał(a): Ja oczywiście też się dorzucam. To jeszcze raz Panowie po ile zrzuta i na jaki nr konta?

w jednym z postów MichalM wrzucił informacje:

Jest nas 16 także wyszło po 21 zł 80 gr. Co da 350 zł

Proszę dokonać wpłat na konto:
35102040270000150205002524

W tytule napisać: LT + nick

Jeśli ktoś się dopisze później, również proszony  jest o wpłatę oraz informację w tym wątku.

Odpowiedz
Wykonane

Odpowiedz
Generalnie zwiększyła się pula nagród w związku z dodatkowymi uczestnikami, proponuję by nadwyżkę przeznaczyć dla Zwycięzcy w myśl zasady "the Winner takes it all"
Ile punktów będzie za bonus? Właśnie się zorientowałem że należało typować na koniec sezonu a nie pierwszej kolejki a ja założyłem naszą wysoką wygraną w pierwszej kolejce i wśród spadkowiczów umieściłem Cracovię

Odpowiedz
no raczej na koniec sezonu, ale w pierwszej chwili ja też wytypowałem(?) kto będzie liderem, spadkowiczem po pierwszej, tylko potem stwierdziłem że to bez sensu
mam nadzieję że właśnie tak będzie jak postawiłeś w bonusie Wink

Odpowiedz
W przypadku MŚ były 4p za bonus. Z tym, że np 4p za wytypowanie zwycięzcy turnieju czy króla strzelców oraz 4p za wytypowanie czterech ćwierćfinalistów. Także obstawiam, że podobnie będzie tutaj, 4p za wytypowanie MP, 4p za króla strzelców oraz 4p za idealną trójkę spadkowiczów. Punkty będą doliczone w momencie pewnego rozstrzygnięcia. Jeśli MP czy spadkowicze będą znani na kilka kolejek przed końcem to wtedy system już doliczy bonusowe punkty graczowi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: raszko, 2 gości