Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
Nie no Panowie. Jutro podstawowy skład, priorytetem są puchary. A Aarhus grać w piłkę potrafi, z dupy będzie 0-2 do przerwy i będą pełne pory. 200% skupienia, wszyscy najlepsi w podstawie, nie dać się zamknąć i spróbować coś strzelić.

Odpowiedz
(28-07-2026, 14:10)rojber napisał(a): Lech wiele razy udowodnił, że prowadzenie np. 2-0 to bardzo niebezpieczny wynik;D

Na szczęście teraz jest +3 Smile Taką przewagę to chyba nam się "udało" tylko raz stracić w ostatnich 10 latach, z Jagą.

Odpowiedz
ale w 45 min i nie w 10 latach tylko chyba 4 Wink

Odpowiedz
Tak, żaden inny mecz mi nie przychodzi do głowy. I oby tak zostałoSmile

Odpowiedz
(28-07-2026, 14:26)Mosina napisał(a): ale w 45 min i nie w 10 latach tylko chyba 4 Wink

No tak to było 3 lata temu, ale był to jedyny raz w ostatnich 10 latach.

Sprawdziłem i jeśli wierzyć AI:
- był to pierwszy raz od 1956 roku, więc w ostatnich 70 latach zdarzyło nam się to jeden raz.
- nigdy nie odpadliśmy z pucharu po wygraniu pierwszego meczu 3 bramkami.

Odpowiedz
Wynik pierwszego meczu plus nasze doświadczenie jest po naszej stronie i to zdeterminuje przebieg meczu. Muszą zaatakować i to zrobią- wszyscy o tym wiedzą więc zero zaskoczenia. Trzeba się pod to ustawić. Najważniejsze to nie złapać głupiej czerwonej kartki i to by Piłkarze mieli świadomość że celem jest awans a nie wygrana czy styl gry. Mnie mogą boleć oczy i zęby w trakcie oglądania, moze byc nawet pressing wsteczny'- ważne by po końcowym gwizdku cieszyło się  niebiesko-białe serce.

Odpowiedz
Zagrać najmocniejszym składem. Musimy wygrać ten mecz. Wtedy mamy pewne puchary jesienią.

Odpowiedz
Ja proszę tylko o to żeby nie zafundowali sobie i nam klasycznej "sraczki" typu 0-2 po 15'. Pokażmy mental, dojrzałość i przysłowiowe jaja grając u siebie.

Odpowiedz
(28-07-2026, 14:14)Kefas9494 napisał(a): Nie no Panowie. Jutro podstawowy skład, priorytetem są puchary. A Aarhus grać w piłkę potrafi, z dupy będzie 0-2 do przerwy i będą pełne pory. 200% skupienia, wszyscy najlepsi w podstawie, nie dać się zamknąć i spróbować coś strzelić.

Ja zaproponowałem 4 zmiany względem najmocniejszego składu, co traktuje jako rozsądną rotację - przy czym Gumny i Bengtsson w mojej ocenie to jest wymiana prawie 1:1 jeśli chodzi o jakość, do tego Guma wzmacnia formację defensywną na mecz, w którym będziemy się całkiem konkretnie mocno bronić.

A Ishaka posadziłbym na ławie także z powodu tego, iż w razie jakiegoś potężnego fakapu (tfu tfu) potrzebny byłby na karne. A w dogrywce to już by albo człapał, albo został zdjęty grając od pierwszej minuty. Paradoksalnie Agnero od początku może być rozsądnym rozwiązaniem.

Odpowiedz
Ja liczę na naszą szybką konterkę okraszoną bramką. Wtedy wybijamy z głowy Aarhus jakiekolwiek nadzieje na awans. Później pełna kontrola i spokojna gra.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 8 gości