Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
to jest zwykle takie pocieszanie się gdy już wylosujemy źle. mam nadzieję że to "źle" zaczęło się i skończyło na Aarhus.
w pełni się zgadzam - dostać się tam lepiej ze słabym niż znowu płakać że wylosowało się nie-za-dobrze

Odpowiedz
(28-07-2026, 12:45)Adzio23 napisał(a): Te wyświechtane i populistyczne zwroty, że jak chcemy ligi mistrzów to musimy grać z każdym, tym razem wogole do mnie nie przemawiają.
Niech Lech ma najłatwiejsza drogę do bram piłkarskiego raju.

To mówią głównie warszawscy dziennikarze, którzy klaskali uszami jak Legia przyfarciła z losowaniem te 10 lat temu.

Odpowiedz
Puchacz w podstawie na KuPS. Słowiańska lewa flanka: Polak, Chorwat i Serb. Za trzy kwadranse grają nasi potencjalni rywale.

Odpowiedz
Faktyczni a nie potencjalni  Smile na serio to rozumiem przesłanie. Dziś jeszcze dwa nie mniej ważne spotkania - liczę że ktoś z dwójki Thun Egnatia sprawi niespodziankę i zrobi miejsce AEK wśród rozstawionych w Q4

Odpowiedz
(28-07-2026, 16:51)galis napisał(a): Faktyczni a nie potencjalni  Smile na serio to rozumiem przesłanie. Dziś jeszcze dwa nie mniej ważne spotkania - liczę że ktoś z dwójki Thun Egnatia sprawi niespodziankę i zrobi miejsce AEK wśród rozstawionych w Q4

A Kups Sabah będzie gdzieś transmitowany?

Odpowiedz
(28-07-2026, 16:51)galis napisał(a): Faktyczni a nie potencjalni  Smile na serio to rozumiem przesłanie. (...)

Tak, przesłanie takie, że my jeszcze nie wywaliliśmy za burtę Aarhus, tfu, tfu. Smile

Odpowiedz
100% racji!!! Zagalopowałem się w tym zamknięciu sprawy awansu. Mam nadzieję że Drużyna wyjdzie jutro z większą pokorą.

Odpowiedz
Z plusów odnośnie dzisiejszego rewanżu:
1) w Kuopio jest teraz 18°C, a w Baku 29°C, to pewnie Azerom piździ;
2) Sabah zaczyna ligę za ponad dwa tygodnie, więc szczyt formy zapewne szykują na później.

Jak to piszę jest po zero (37. minuta).

Odpowiedz
(28-07-2026, 16:58)Kefas9494 napisał(a):
(28-07-2026, 16:51)galis napisał(a): Faktyczni a nie potencjalni  Smile na serio to rozumiem przesłanie. Dziś jeszcze dwa nie mniej ważne spotkania - liczę że ktoś z dwójki Thun Egnatia sprawi niespodziankę i zrobi miejsce AEK wśród rozstawionych w Q4

A Kups Sabah będzie gdzieś transmitowany?

Takie coś znalazłem: https://www.youtube.com/live/Q7Ufh2y31C4...Hog07NCpL8

Odpowiedz
Puszka z asystą i chyba koniec emocji.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości