Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
patrząc na to jak się (nie)ułożyły te dzisiejsze dwa mecze to jeśli któryś buk przyjmuje zakłady to można śmiało stawiać. Napiszę więcej - widzę to tak - Lech losuje parę Celje Ararat, kulkę trzeba oczywiście odłożyć ze względu na konflikt a następnie losuje AEK

Odpowiedz
Czyli możemy trafić na AEK, Omonia, LASK lub Viking.

Odpowiedz
dokładnie, teoretycznie Omonia może się wyłożyć w trzeciej rundzie na Rumunach czy Bułgarach, pozostałę trzy drużyny rozpoczynają od Q4
edit, ciekawe czy Tymek Puchacz wie że Wieniawa rozstała się z Matysem, mógłby się skupić na temacie

Odpowiedz
Jak awansujemy to gdzie jest rozgrywany pierwszy mecz z Sabahem?

Odpowiedz
Gdzieś mi mignęło że u siebie. Nawet się zdziwiłem bo myślałem że rozstawiony gra rewanże w domu

Odpowiedz
U siebie, u siebie. Rewanż u nich na 100%.

Nie wiem czemu tak jest, że rozstawiony nie gra rewanżu u siebie, ale to chyba obowiązuje/obowiązywało dopiero w fazie pucharowej?

W eliminacjach chyba czyja kulka się pierwsza wyciągnie w danej parze gra pierwszy mecz u siebie. Trzeba by było poszperać i poczytać/

Odpowiedz
Tak, pierwszy mecz gramy u siebie

Odpowiedz
Ja liczę, że w PO (oby) pierwszy mecz był u siebie, bo na rewanż nie będę mógł być na meczu Big Grin

Odpowiedz
I to w środę.

Odpowiedz
Ale ci Irlandczycy dali dupy. Losując Celje cel by był na wyciągnięci ręki, a przecież suma szczęści równa się 0 - złe pierwsze losowanie, dobre ostatnie Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości