Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
To, że oni ruszą jeszcze bardziej niz w Randers to pewnik. Brak Linksa to osłabienie, robi sporo wiatru, ale jak ktoś pisał wyżej - Gumny na Emmery'ego, nie ma innej opcji. Wytrzymać ich napór, wykorzystać kontrę, nawet po długim zagraniu Lisa i przy 1:0 już względny spokój, można w 60 minucie porotować.

Odpowiedz
Zrobiłbym 2 rotacje, Gumny za Pereire i nasz nowy Irańczyk (60 minuta i do boksu) w miejsce Walemarka, który przejdzie na 10, a Palma na lewym skrzydle.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Im mniej zmian w składzie który wygrał 2 ostatnie oficjalne mecze i sparing tym lepiej.

Odpowiedz
Ishak zdecydowanie nie nadaje się na mecze co 3 dni

Odpowiedz
Dlatego szkoda, że Agnero nie dostał placu z Cracovią. Może akurat by strzelił.

Odpowiedz
(29-07-2026, 08:02)Jankes napisał(a): Ja proszę tylko o to żeby nie zafundowali sobie i nam klasycznej "sraczki" typu 0-2 po 15'. Pokażmy mental, dojrzałość i przysłowiowe jaja grając u siebie.

To byłby koszmar

Odpowiedz
Dlatego faktycznie nie ma co kombinować z korektami/rotacjami. Ishak z przodu może pomóc z przytrzymaniem, uspokojeniem gry. Agnero wątpię by nam to dał. Jedyne co mnie zastanawia to czy Gumny nie byłby lepszym wyborem no ale trzeba zaufać trenerowi.

Odpowiedz
Nadmienię, że Gumny jakiegoś super wejście w Aarhus nie zaliczył, z Cracovią też miał słabszy moment jak mu gościu uciekł i Lis wyskoczył z pola karnego.

Odpowiedz
Wg mnie uspokoił w Aarchus.
Porównaj też z Pereirą który się gapił jak gościu z Cracovii ładuje z główki w Lisa.
Powinna być taka sama 11tka będzie jak na wyjeździe i tyle
Duńczycy rzucą się do odrabiania strat i pach pach pach... 3:0 dla Lecha
Big Grin

Odpowiedz
Guma. Muraś. Palma 

Dunów sporo i potrafią w doping Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 7 gości