Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Aarhus GF, 29.07.2026 19:00 el. LM
Tryb drzewa
Panowie - zamknijcie ten wątek chociaż do jutra…

Odpowiedz
WYPIERDALAĆ PATALACHY

Gdzie są teraz obrońcy transferów antosie i inne znawcy. Nie zrobiliśmy ani jednego transferu, który by nas WZMOCNIŁ, a oni o LM marzyli haha. Ale kurwa wstyd cały sezon zjebany jeszcze w lipcu.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Co to kurwa było? Może to ktoś w logiczny sposób wytłumaczyć?

Odpowiedz
Po tylu blamażach już się przyzwyczaiłem  Cool

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:28)lolas napisał(a): Panowie - zamknijcie ten wątek chociaż do jutra…

Dlaczego? Nikt tu nic obelżywego nie pisze. Sama brutalna prawda o postawie zespołu.

Nie umiem dzisiejszego fenomenu wytłumaczyć, chyba że klub obstawił odpadnięcie u buka żeby sobie wyrównać na transferach.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:28)lolas napisał(a): Panowie - zamknijcie ten wątek chociaż do jutra…

A jutro będzie mecz powtórzony czy Palma strzeli na pustą? Joel doskoczy? Ishak przyjmie dobrze piłkę?

Wiem, wiem chodzi o emocje... Ale kur** nie da się, poprostu się nie da

Odpowiedz
Konferencja prasowa widzę na żywo dziś chyba niełatwa dla nikogo.

Jakiś dziennikarz pyta, czy skoro tragicznie zagrała druga linia, to czy żałuje że nie ma Linettego w składzie.

A Niels totalnie wkurwiony odpowiada, że co to za durne pytanie Big Grin

A co do Nielsa - obserwowałem go dość mocno. Siedział cały czas na ławce z rękami założonymi na głowie, przy 0-1, przy 0-2, przy 0-3 - cały czas tak samo.

Apatia. Dla mnie kompletna apatia z jego strony i ze strony liderów tego zespołu. Przeszliśmy obok tego meczu.

Wiem, że to banały, ale to jest coś, co mi się cisnęło na usta już w trakcie regulaminowego czasu gry.

A napisze ktoś merytorycznie dlaczego wiele osób lży Sayyadmaneshowi? Mi się wydawało z trybuny że zmiana była przyzwoita.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:30)m94g napisał(a): WYPIERDALAĆ PATALACHY

Gdzie są teraz obrońcy transferów antosie i inne znawcy. Nie zrobiliśmy ani jednego transferu, który by nas WZMOCNIŁ, a oni o LM marzyli haha. Ale kurwa wstyd cały sezon zjebany jeszcze w lipcu.

A co mają transfery do dzisiejszego meczu? Przecież w tym zestawie nie mieliśmy prawa przegrać u siebie(!) 1:4(!!) z zespołem który tu przyjeżdżał leżąc na łopatkach(!!!). 

Za dziś nie winię trenera ani klubu. Oni swoją robotę zrobili sensownie. Winię całkowicie piłkarzy.
Prawie każdy z nich zagrał dziś na 50%. Dlaczego? Nie wiem. 
Spętane nogi? No nie. Przecież stawka meczu w Danii była identyczna, a zagrali tam o niebo lepiej.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:30)m94g napisał(a): WYPIERDALAĆ PATALACHY

Tutaj jestem. Bo ja wiem czy Milić dałby nam więcej niż Yegbe?

@pacal. 
Dla mnie jedyny zarzut do sztabu jest pod warunkiem, że moje założenie o potrenowaniu mocniej w tygodniu jest prawdziwy. Może uznano, że damy radę i budowano formę na kolejne rundy?

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:37)dst95 napisał(a): A napisze ktoś merytorycznie dlaczego wiele osób lży Sayyadmaneshowi? Mi się wydawało z trybuny że zmiana była przyzwoita.

Obejrzysz w TV to zrozumiesz Smile Nie przesadzajmy z "lżeniem". Zagrał tragicznie (szczególnie biorąc pod uwagę że grał na podmęczonego rywala) i nazywamy rzeczy po imieniu. Miał może ze 2-3 udane zagrania i kilkanaście fatalnych. Nie rozumiał się w prostych sytuacjach z resztą zespołu, zmarnował 2 dobre kontry. 

No i do tego (do pary z Kozubalem) ten karny jakby w przerwie strzelał dzieciakowi z klubu kibica...

Dzisiaj dno. Mam nadzieję że będzie lepiej, bo pokazał poprzednio że coś tam potrafi.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: seboli, 7 gości