Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
No ale granie z Lincoln czy Vikingurem nic nam nie da poza punktami rankingowymi.

Odpowiedz
Zgadzam się, chociaż... Może nabierzemy wprawy jak nie dostawać w przyszłości mokrych szmat.
A poważnie, z taką grą to i w LE będziemy dostawać baty, raz za razem i to jest przykre. Nikt z nas tego nie chce więc wybieramy LK.

Odpowiedz
Liga Europy nic nam nie da.
Będziemy musieli się mega spiąć aby nie było poruty i kompletnego spadku morale. Tym samym w lidze będziemy grali na oparach. O pucharze nie wspominając.

Odpowiedz
LKE i LE według szanownych kolegów z Forum którzy zrobili rozpiskę to w sumie prawie to samo pod względem kasy i pkt. Po chuj się w tym LE męczyć? Tam pkt i kasy nie nazbieramy. Iść do LKE i tam dojść do finału tym razem i tyle.

Odpowiedz
Teraz to sam już kurwa nie wiem co lepsze. Czeka nas raczej kolejna przygoda w LKE bo do LE to raczej nie mamy podjazdu. W lidze biedronki to będziemy mieli chociaż szansę na nabicie punktów, no i Rutek wpisał to w budżet.

Odpowiedz
Zasadnicze pytanie. na 8 wpierdoli w LM każdy był gotowy bo jednak to LM prestiż i te sprawy. Ale czy chcemy dostawać łomot od klubów półkę wyżej ale nie wielkich marek tylko średniaków w LE? Nie ma tam znacznej różnicy finansowej. Nie ma dla mnie sensu grać w LE.

Odpowiedz
(28-07-2026, 22:11)strzelisty jupiter napisał(a): Spory odsetek dogrywek. Ciekawe czy jutrzejszy mecz skończy się po godzinie 22:00.

mam nadzieję że obstawiłeś gdzie trzeba....

Odpowiedz
Nie obstawiam meczy Lecha.

Odpowiedz
(29-07-2026, 23:19)Skorpion napisał(a): Zasadnicze pytanie. na 8 wpierdoli w LM każdy był gotowy bo jednak to LM prestiż i te sprawy. Ale czy chcemy dostawać łomot od klubów półkę wyżej ale nie wielkich marek tylko średniaków w LE? Nie ma tam znacznej różnicy finansowej. Nie ma dla mnie sensu grać w LE.

Ja tam bym chciał, żeby Lech zagrał z Leverkusen, Juve, Milanem albo Marsylią zamiast z Atalantą, Monaco czy Freiburgiem.

Odpowiedz
No i pamiętajmy, że w LE są jeszcze dwa mecze styczniowe, więc mielibyśmy zimą dużo mniej czasu na regenerację po jesieni.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości