Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Dobra dawać tego Linnetego. Z Murawskim i Kozubalem i (śmiech przez łzy) Gislim nic nie zdziałamy.

Odpowiedz
Gorzej od Murawskiego biegającego jak dziecko we mgle by nie zagrał. A jak widać 6 potrzeba na nas pasterze jebną i będzie dym.

Odpowiedz
(29-07-2026, 22:25)pacal napisał(a): Dobra dawać tego Linnetego. Z Murawskim i Kozubalem i (śmiech przez łzy) Gislim nic nie zdziałamy.

Dzisiaj Tomek przez telefon: Słuchaj, Karol, glupia sprawa. Czy byłeś kiedyś na Wyspach Owczych (czy skąd jest kurwa ten zespół z którym mamy grać o tfu puchar Biedronki).

Odpowiedz
Na dzień dzisiejszy potrzebujemy:
bramkarza (Mrozka nie ma odejdzie, Lis to gówno won do Turcji)
Dodatkowego stopera do rywalizacji (zagrali najmocniejsi a i tak była lipa)
Dwóch DP ( nie mamy żadnego Murawski to se może pograć z Piastem a nie w pucharach)
Dwóch skrzydłowych (mamy Palmę, Walemarka trochę Leo i koniec Hakans to poziom Korony a to coś z Iranu niech wypierdala bronić cieśniny)
Dobrej 10 która zrobi coś konkret na boisku a nie tylko będzie robić wiatr jak Pablo choć on walczy.
No i napastnika konkret. Mamy dziada Ishaka który już jest na emie i  tego drugiego gnoja co nic nie potrafi. I nie, nie interesuje mnie piętka z Rakowem czy to, że w meczu z jakimś Motorem w listopadzie wturla piłkę do bramki. Jest mizerny i niech wypierdala.

E: 
Człowieku panuj nad sobą. Nawet najgorszy na boisku piłkarz nie zasługuje na to by nazywać go gównem.

Odpowiedz
Wizja gry w LM się skończyła to teraz czas start na transfery out. Oby tylko zmiennicy lepsi przyszli

Odpowiedz
Transfery out, ale karta przetargowa w postaci LM zachęcająca lepszych zawodników do przyjścia poszła się jebać. Jestem ciekaw czy jak prowadzili/prowadzą negocjacje z potencjalnymi następcami to czy niektórzy zainteresowani Lechem właśnie odpuszczają temat.

Odpowiedz
Niedawno gruchnęła informacja, że Lech chce jak najszybciej pozyskać Dawidowicza

Odpowiedz
Tego, co ma niedorozwiniętą żonę?

Odpowiedz
Nie wiem jaka ma żonę, ale wiem że on tu zupełnie nie pasuje. Mam nadzieję że plotka.

Odpowiedz
Widzę, że wróciła stara dobra cenzura na forum no cóż chociaż wczoraj mieliśmy chwilę wolności słowa.

Pozyskanie stopera za free też by się przydało. Bo na Alexa bym nie liczył. Albo ktoś położył 10 za Mońke i już się go opycha bo tak.

Martwi brak info o DP i kimś kreatywnym do środka.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, michaju, Łabrzyk1995, 15 gości